""
""

Treba li Murinju i Brel Embolo?

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.06.16. | 19:50

Švajcarci pišu da će Bazela ovog leta u Mančester Junajted, ali je pitanje ima li mesta i za njega...

Murinjova era na Old Trafurdu krenula je dovođenjem Erika Bajija (namerno kažemo Baji, jer se njegovo prezime prema mnogim tumačenjima čita isto kao i Desai) iz Viljareala za 38.000.000 evra, pa je jasno da Portugalca zanimaju mladi i talentovani fudbaleri, željni dokazivanja na velikoj sceni.

Izabrane vesti

Zato je sledeće želja Specijalnog, barem prema informacijama iz Švajcarske, talentovani napadač Bazela Brel Embolo. Lokalni mediji javljaju da bi mladi napadač mogao tokom leta da se preseli u Englesku, iako ga traži i novi nemački bundesligaš RB Lajpcig.

Talentovani 19-godišnji napadač imao je solidnu sezonu u Bazelu gde je postigao devet golova i zabeležio 13 asistencija u svim takmičenjima. Spominjalo se da je Lajpcig spremio čak 20.000.000 evra, ali da je činjenica da je Mančester Junajted ušao u razgovore uticala na agente maldog napadača da radije počnu pregovore sa Englezima. 

Švajcarski portal 20 minuta podseća da Murinjo često prati rezultate Bazela odakle je pre nekoliko sezona doveo Mohameda Salaha u Čelsi iz švajcarskog kluba.

Ipak, ako znamo da će konkurenciju u napadu Junajteda naredne sezone činiti Entoni Marsijal, Markus Rašford i Vejn Runi, a da je sve izgledniji dolazak i Zlatana Ibrahimovića, pitanje je da li bi dolazak Emboloa uopšte bio od koristi Mančester Junajtedu i koliku bi minutažu imao.

(FOTO: Action Images)   


tagovi

letnji prelazni rok 2016EngleskaBrel EmboloBazelPremijer ligaTransferiŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara