TREĆA SMENA: Kreće Boka protiv Lanusa, štafetu preuzimaju River i Banfild

Vreme čitanja: 4min | pet. 20.11.20. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

BOKA JUNIORS – LANUS, 23.00

(Fudbal, Argentinski liga kup)

Izabrane vesti

Boka ipak nije nedodirljiva. To je čitava argentina videla zahvaljujući Taljeresu koji joj je skinuo skalp u trećem kolu. Sada ponovo igra sa Lanusom koji je pobedila na startu Liga kupa, međutim nije to bilo naročito ubedljivo izdanje Karlosa Teveza i drugova. Takođe, Lanus je u poslednjih par godina znao ne samo da namuči Boku, već i da joj nanese tri poraza u poslednjih sedam utakmica. Lanusu je duel na Bombonjeri slamka spasa, koju ako čvrsto uhvati i pobedi otvara sebi solidne šanse da se bori za jedno od prva dva mesta u grupi.

BANFILD – RIVER PLEJT, 01.30

(Fudbal, Argentinski liga kup)

Kada su se pre 16 dana prvi put sastali u grupi Grupi 3, malo ko je mogao da nasluti da će veliki River izgubiti od Banfilda, naročito kada je u šestom minutu Rafael Santos Bore pogodio za 1:0. Olakšavajuća okolnost za Banfild bila je ta što četa Marsela Galjarda nije igrala na svom Monumentalu, već u Aveljanedi. Sada River gostuje na stadionu Florensio Sola sa namerom da stane na put maksimalnom učinku Banfilda i izjednači se sa njim na brojci od devet bodova. Teško je očekivati da će River dozvoliti da ga dva puta zaredom pobedi ekipa koja ga pre toga nije pobedila od 2010. godine.

BRAGANTINO – BAIJA, 00.00

(Fudbal, Brazil 1)

Baija je u ozbiljnom naletu sa tri vezane prvenstvene pobede, četiri računajući sva takmičenja. Čvrsto se drži u zoni koja garantuje kvalifikacije za Sudamerikanu, a uz nastavak pobedničke serije mogla bi da počne tiho da sanja plasman u Libertadores. Bragantino je jedan od klubova koji su najmanje pokazali do sada, ali je najavio buđenje trijumfom protiv Botafoga u prošloj rundi. Nova pobeda ne samo da bi ga izbavila iz zone ispadanja, već bi se ozbiljno približio, ako ne i ušao u zonu Sudamerikane. Poslednja dva međusobna meča pripala su Baiji, 2:1 i 3:2.

KRUZEIRO – FIGUERENSE, 01.30

(Fudbal, Brazil 2)

Kruzeiro pamti mnogo bolje dane od boravka na 15. poziciji tabele serije B. Ipak je reč o brazilskom velikanu. U poslednjih mesec dana možemo da govorimo podizanju forme ekipe koju sa klupe predvodi legendarni Luis Felipe Skolari, pošto je Kruzeiro zabeležio tri pobede i dva remija. Prethodni meč doneo je goleadu 3:3 sa Gvaranijem. Sada je rival Figuerense koji je u seriji od tri poraza, pa domaćin ne bi smeo da razočara.

SAN LORENCO – LIBERTAD, 00.45

(Fudbal, Paragvaj 1)

Gostujući tim je u neverovatnoj seriji protiv San Lorenca koja traje od 2001. godine kada je ova ekipa poslednji put pobedia. Dakle, Libertad je neporažen 17 puta zaredom protiv tima iz istoimenog grada, a od toga je u 16 navrata trijumfovao. Poraz u prethodnoj rundi od Nasional Asusnsiona ne znači ništa, jer se u ovom okršaju jasno vidi ko je izraziti favorit.

 NJU INGLAND – MONTREAL, 00.30

(Fudbal, MLS)

Meč izuzetno važan za obe ekipe jer ko bude trijumfovao naći će se u plej-ofu. Kvote i te kako favorizuju domaći sastav koji je pobeđivao Montreal u poslednja tri međusobna okršaja. Minula dva duela ovih rivala ponudila su veliki broj golova. Poslednji put bilo je 3:2 za Nju Ingland u gostima, nešto ranije ista ekipa trijumfovala je 3:1 na domaćem terenu. Tako, da je i psihološka prednost na strani Revolušna.

NEŠVIL – INTER MAJAMI, 03.00

(Fudbal, MLS)

Novopečeni član MLS-a nije zablistao u premijernoj sezoni, ali ipak ima priliku da se domogne plej-ofa. Moraće Inter da zategne odbranu, koja je u ligaškom delu stekla epitet jedne od najlošijih u ligi. Oba rivala okončala su prvi deo sezone pobedama i nadaju se da će baš oni u doigravanje. Međusobni skor, a odigrali su samo dve utakice budući da je Majami klub koji postoji manje od godinu dana, ne obećava mnogo golova. U prvom odmeravanju snaga bilo je 0:0, drugi je završen minimalcem Nešvila.

GRAN VALENSIJA – PORTUGESA, 01.00

(Fudbal, Venecuela 1)

Portugesa je solidno otvorila tamičenje u venecuelanskoj eliti, posle četiri runde imala pobedu, poraz i dva remija, ali usledila je crna serija. Tri utakice, tri poraza i selidba na začelje tabele. Domaćin ima svega dva boda više, a oba rivala koubure sa stvaranjem šansi i realizacijom pošto u proseku postižiu oko jednog gola na dve utakmice. Poslednji put Gran Valensija i Portugesa sastale su se pre nešto manje od mesec dana i na kraju su režirale najnepopularniji rezultat u fudbalu 0:0.


tagovi

Treća smenaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenjesportsko klađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara