Miloslav Sićović i Nebojša Kosović
Miloslav Sićović i Nebojša Kosović

Trener Dinama: Kazniće me ako kažem kako smo izgubili od Partizana

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.11.18. | 12:21

„Pogledajte snimak“, kaže Radimilo Jovanović pred gostovanje u Humskoj

Bio je početak sezone. Partizan se baš mučio. Već je kiksnuo jednom na stadionu u Surdulici (poraz od Radnika), umalo da se saplete i protiv Dinama, ali je Ognjen Ožegović u 82. minutu na asistenciju Nemanje R. Miletića doneo Parnom valjku tri boda.

Posle skoro četiri meseca isti rivali sastaju se u okviru 17. superligaškog kola, s tim da su Vranjanci prikovani za dno tabele i jasno im je da ih u Beogradu (nedelja, 17.00, TV Arenasport 1).
Maksimalno smo iskoristili pauzu u prvenstvu da se što bolje pripremimo za duel sa Partizanom. Želimo da se predstavimo Beograđanima u najboljem svetlu, bez obzira na to što se zna ko je Partizan i sa kakvim se klubom sastajemo“, predočio je Radmilo Jovanović, trener novajlije u elitnom rangu, koji menja na 15 meseci suspendovanog šefa struke, Dragana Recka Antića.

Izabrane vesti

Jovanović je podsetio na duel druge runde, opaskom da je njegov tim taj meč „odlično odigrao“, uprkos porazu.
„A, pogledajte snimak, da vidite kako smo izgubili. Ne smem da komentarišem dalje, jer ako komentarišem biću kažnjen. Nadam se da možemo da ponovimo igru, a da rezultat bude drugačiji“, dopunio je trener Dinama.

Gosti će u nedelju biti kompletni, nemaju ni kažnjenih, ni povređenih igrača.
Sigurno će biti teško igrati protiv Partizana. Primio je najmanje golova u dosadašnjem toku prvenstva, biće malo prostora za igru, ali, ni protiv koga se nismo branili, možda možemo da iskoristimo položaj na tabeli da odigramo slobodno i rasterećeno i da se nadamo osvajanju makar boda potiv Partizana“, optimista je Nikola Vukajlović, levi spoljni Dinama.

Štoper Filip Pavišić takođe vidi šansu za iznenađenje.
Igramo protiv jedne od najboljih ekipa u ligi, u principu mi to i volimo. Daćemo sve od sebe i nadamo se najboljem ishodu“, zaključio je Pavišić.

FOTO: FK Partizan


tagovi

Radmilo Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara