"Irfan Vusljanin i Nikola Dimitrijević"
"Irfan Vusljanin i Nikola Dimitrijević"

Trener Pazara ljut pred Partizan: Mnoge stvari se guraju pod tepih! Ko ne može, daleko mu lepa kuća

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.11.16. | 13:59

„Imamo dosta rovitih i povređenih, čim malo pojačam rad igrači počnu postepeno da otpadaju“, ističe Zoran Govedarica uoči gostovanja u Humskoj

Irfan Vusljanin i Nikola DimitrijevićTri meča bez pobede u Superligi. I gostovanje Partizanu, gde Novi Pazar iz pet pokušaja nijednom nije slavio. Jednom je uspeo da odoli, pretrpeo četiri poraza, ali negativna tradicija je samo jedan od problema sa kojima se suočava trener Zoran Govedarica.

Prema sopstvenom priznaju, oni su dublji od rezultatskog prikaza, jer ističe da pojedincima u ekipi profesionalizam nije jača strana, pa zato mora često da prekida treninge, kako bi im objasnio šta mogu, a šta ne.
Lakše je na treningu, jer mogu da ga prekinem. Utakmica je nešto drugo. Neke stvari je trebalo uraditi još letos, ali ovde se mnogo toga gura pod tepih. Sve, ipak, izađe na videlo. Trebalo bi izdržati i videti ko može da se vrati na pravi kolosek. Ko ne može, daleko mu lepa kuća“, predočio je Govedarica u izjavi za Radio sto plus.

Izabrane vesti

MOZZART kvote --->>> 2708: Partizan - Novi Pazar 1 (1,20), X (6,00), 2 (12,00)

Pazarci su na gostijućim terenima u Superligi zabeležili samo dve pobede u poslednjih 14 meseci, pa je jasno da nemaju baš čemu da se nadaju na Topčiderskom brdu.
Utakmice sa Partizanom, Crvenom zvezdom i Vojvodinom na strani su nešto što svi priželjkujemo, tu nije potrebno tražiti dodatne motive. Imamo dosta rovitih i povređenih, čim malo pojačam rad igrači počnu postepeno da otpadaju. Posle meča sa Bačkom bio sam ljut, i sada tvrdim da neće igrati oni koji ne pružaju 100 odsto“, dodao je Govedarica.

 (FOTO: Star sport)


tagovi

Zoran GovedaricaSuperligaSrbijaNovi Pazar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara