"Nebojša Milošević"
"Nebojša Milošević"

Trener Rada: Zaslužili smo i drugi gol, ali čudna odluka trećeg lica nas je sprečila (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.09.13. | 21:36

Rašović zadovoljan zato što se ekipa ’izdigla iznad situacije’

Nebojša MiloševićPobeda za oporavak posle ispadanja iz evropske scene, ali Partizan ponovo nije briljirao, iako rezultat od 3:1 sluti na drugačije. Međutim, trener Rada Nebojša Milošević smatra da je pobeda crno-belih previsoka u odnosu na prikazano na terenu i smatra da je, iako to ne kaže direktno, sudija Danilo Grujić oštetio Građevinare kada u finišu meča nije isključio Vladimira Volkova zbog očiglednog povlačenja rivala na mestu poslednjeg igrača odbrane.
"Završili smo četvrtu utakmicu četvrtim rezultatskim neuspehom, ali mislim da smo osim u tom segmentu prikazali dosta dobrih stvari. Mislim tu na naše mlade igrače, koji su veliki potencijal i naša budućnost. Primili smo naivne golove što je posledica njihovog takmičarskog neiskustva, a na drugoj strani nismo bili konkretni u našoj realizaciji. Ipak, u većem delu utakmice nismo bili inferiorni, rezultat je malo previsok. Mogli smo da damo i drugi gol, ali nismo. Zbog čudne odluke trećeg lica", rekao je Milošević posle meča.

Izabrane vesti

Šef struke Partizana Vuk Rašović, logično, nije imao razloga za primedbe.
"Očekivali smo ovakvu utakmicu znajući da je Rad mlada i perspektivna ekipa, koja voli da igra otvoren fudbal. S druge strane, nama je meč došao u veoma nezgodnom trenutku, a morali smo da ga dobijemo. Dali smo tri gola i imali još tri ili četiri velike šanse. Čestitam ekipe na osvojenim bodovima i time što su se izdigli iznad situacije".

Ono što je posebno obradovalo navijače crno-belih je i nova blistava partija 17-godišnjeg Andrije Živkovića, asistenta kod prvog i strelac drugog gola Partizana.
"Andrija nas sve raduje svojim igrama, jer znamo koliki je potencijal. Dobro je to što se ponavlja i sada još više očekujem od njega", naveo je Rašović, koji sasvim drugačije razmišlja o Nikoli Ninkoviću, ali ne smatra da će njegov manji verbalni sukob sa navijačima i kasnije suze uticati na njegov dalji razvoj.
"Ninković je malo ispražnjen, videlo se da ima problema u igri, ali ne sumnjam da će već u sledećoj utakmici zaslužiti aplauze navijača".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Nebojša MiloševićFK PartizanRadSrbijaSuperligaVuk Rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara