""
""

Trener Zvezdinih omladinaca: Odakle nadoknada od sedam minuta?

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.03.17. | 14:21

„To je moja jedina zamerka“, poručuje Jovan Stanković

Zvezda je imala veliku šansu da se na Starom sajmištu približi Ligi šampiona. Omladinci crveno-belih imali su vođstvo do zaostavnog vremena protiv Brodarca.

Sve je ukazivalo da će  od ovog kola crveno-beli i Brodarac biti bodovno poravnati. Međutim, domaćin je došao do izjednačenja iz penala u sedmom minutu sudijske nadokande i napravio veliki rez na srcu Zvezinim junošama.
Šteta je jer smo do pred sam kraj imali pobedu u našim rukama, ali to je fudbal, igra se do kraja, do 97. minuta. Jedino mi je žao što se u Omladinskoj ligi utakmica produžila sedam minuta, a niko nikada nije nadoknadio više od tri do četiri minuta, iako se uvek u ovoj ligi vrši i šest izmena po ekipi, a sada ih nije bilo toliko. To je moja jedina zamerka na sve ovo što se desilo na utakmici“, poručio je trener Zvezdinih omladinaca Jovan Stanković.

Izabrane vesti

Do kraja prvenstva ostaje velika borba za prvo mesto koje vodi u Ligu šampiona, a trener crveno-belih ne sumnja da će igrači biti maksimalno motivisani u narednih 10 kola.
Moraju da se navikavaju, to je škola za njih, a kad pogledamo mi i jesmo škola gde će da uče šta treba da rade u ovakvim situacijama kojih će u karijeri biti milion. Ponavljam, šteta što nismo došli do tri boda, jer je stvarno velika želja kod svih igrača da se igra ta Liga šampiona. Ova ekipa je kvalitetna, danas smo imali devet reprezentativaca, što govori o našoj individualnoj snazi, a to smo i dokazali sa 11 vezanih pobeda pre ove utakmice“, završio je Jovan Stanković

(Foto Star Sport)


tagovi

Jovan StankovićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara