""
""

Trese se Humska, sledi lud finiš prelaznog roka: Saša Zdjelar u Partizanu! Hoće li Dević reći „DA“?

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.08.15. | 19:01

Uoči poslednjeg dana fudbalske pijace, biće burno u taboru srpskog šampiona! Komplikacije oko transfera Jovanovića

Imena potencijalnih Partizanovih pojačanja u finišu prelaznog roka ređaju se kao na proizvodnoj traci, ali ispred jednog defininitivno stoji natipis - završeno. Crno-beli su u nedelju popodne utanačili sve detalje saradnje sa Sašom Zdjelarom i on će u ponedeljak pojačati klub iz Humske 1!

Izabrane vesti

Reč je o jednogodišnjoj pozajmici iz Olimpijakosa koju su čelnici Partizana dogovorili sa kolegama iz Atine u foto-finišu prelaznog roka, kad je Beograđanima postalo jasno da moraju da angažuju fudbalera koji bi bio podrška perpsketivnom, ali ne toliko iskusnom Marku Jevtoviću, dok su crveno-beli iz Pireja imali skučen izbor usled saznanja da trener Marko Silva ne računa na omladinskog reprezentativca Srbije i da klub mora da mu pronađe ekipu u kojoj je igrao. Zato se ušlo u pregovore sa Partizanom, koji su završeni uspešno, pa će osvajač zlatne medalje na Mundijalitu na Novom Zelandu i narednu sezonu igrati u Superligi, jer je u minule dve bio pozajmljen OFK Beogradu i bio kapiten ekipe sa Stare Karaburme.

Podsetimo, Saša Zdjelar ima 20 godina, u Olimpijakos je prešao leta 2013, ali nikad nije dobio priliku u prvom timu grčkog velikana, a pre mesec dana pominjala se mogućnost njegovog transfera u Crvenu zvezdu.

Saša Zdjelar neće biti jedini fudbaler koji će u ponedeljak potpisati za Paritzan. U Humsku bi trebalo da se vrati Branislav Jovanović iz Hapoela. Doduše, Izraelci trenutno „zatežu“ oko izdavanja određenih papira, ali čelnici kluba iz Humske su u neprestanom kontaktu sa 30-godišnjim vezistom i rukovodiocima Hapoela iz Akre, pa se očekuje da se i ovaj posao završi pre isteka prelaznog roka, sutra u ponoć.

Konačno, iako je Miloš Krasić otišao u Poljsku, postoji i dalje mogućnost da Partizan angažuje jedno zvučno ime. Rukovodioci crno-belih čekaju odgovor iskusnog napadača Marka Devića, koji je trenutno pod ugovorom sa Rubinom, ali kako klub iz Kazanja na njega ne računa, čeka se da reprezentativac Ukrajine raskine ugovor na svoju štetu i sa slobodnim papirima kaže konačno „DA“ Partizanu.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša ZdjelarFK PartizanMarko DevićBranislav Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara