"MIhajlo Andrić i Aleksandar Džikić"
"MIhajlo Andrić i Aleksandar Džikić"

Može li Partizan posle tri godine da slavi u Morači?

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.12.17. | 12:37

„Budućnost - apsolutni favorit“, kaže Miroslav Nikolić uoči subotnjeg gostovanja u Podgorici

MIhajlo Andrić i Aleksandar DžikićTri godine bez pobede u Morači. Još je Duško Vujošević bio trener Partizana kad su crno-beli poslednji put slavili u domu Budućnosti, pokušavali su to posle legendarnog trenera da učine Petar Božić i Aleksandar Džikić, ali nije vredelo.

Podgoričani bi, mahom lako, odbranili svoj parket (dve pobede od po šest razlike, jedna od 13), zbog čega se u Humskoj 1 ne zanose da bi taj crni niz mogli da prekinu u desetom kolu ABA lige. Tim pre što su Đetići lideri na tabeli, a Parni valjak ima samo jedno slavlje u minulih šest takmičarskih utakmica.
Apsolutni favorit je Budućnost. Dobra je ekipa, jedna od najboljih u ligi, dobro igra i zaslužuje sve pohvale za dosadašnji učinak u sezoni. Mi smo tokom pauze imali dosta problema sa povredama, trening smo prilagođavali tome, a Budućnosti ćemo se suprotstaviti mladošću i energijom koja mora da bude na najvišem nivou“, predočio je trener Partizana Miroslav Nikolić, uoči susreta u glavnom gradu Crne Gore (subota, 19.00, TV Arenasport 1).

Izabrane vesti

MOZZART kvote 7338 Budućnost - Partizan 1 (1,45), X (15,00), 2 (3,05)

Crno-bele će u Podgorici dočekati Aleksandar Džikić, koji je po okončanju minule sezone preuzeo kormilo Budućnosti i sa njom pravi sjajne rezultate.
Budućnost igra odlično od početka sezone i nije slučajno prva na tabeli. S druge strane, pokazali smo igru u kojoj je bilo dosta oscilacija, ali i da  smo u stanju da pariramo svima kada smo u naletu. Za tako nešto u Morači moraćemo na sve načine da održimo dobar ritam tokom cele utakmice“, precizirao je krilni košarkaš crno-belih, Mihajlo Andrić.

TABELA ABA LIGE

(FOTO: MN Press)


tagovi

ABA ligaJadranska ligaMihajlo AndrićMiroslav NikolićFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara