Tri italijanska kluba ratuju za Dembelea, Inter prvi poslao zvaničnu ponudu

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.06.18. | 15:44

Postoji i opcija sa Perišićem...

Tri od četiri najjača italijanska kluba - oni koji će igrati Ligu šampiona, dakle - zaintersovani su za usluge iskusnog Muse Dembelea (31) iz Totenhema! Kako javljaju pojedini mediji na Apeninima, posle Napolija (Ančelotijev zahtev) i Juventusa, u trku za pouzdanog belgijskog reprezentativca i jednog od najboljih, a ujedno najpotcenjenijih vezista u Engleskoj - uključio se i Inter. 

Nezvanično, Nerazuri su otišli najdalje za sada, pošto se navodi da su već poslali zvaničnu ponudu tešku 10.000.000 evra za Dembelea. Navodno, direktori milanskog velikana Pjero Ausilio i Đovani Gardini boravili su prethodnih dana u Londonu i vodili intenzivne pregovore sa predstavnicima Totenhama, posle čega su odlučili da ponude dosta skromnu cifru. Italijani verovatno igraju na kartu da Musa Dembele ulazi u poslednju godinu ugovora, a uz to godine "nisu na njegovoj strani", pa ne isključuju mogućnost da čelnici Pevcaca popuste. 

Izabrane vesti

Podsetimo, Belgijanac je stigao na Vajt Hart Lejn pre šest godina iz Fulama, u poslu vrednom 19.000.000 evra. 

Italijanski portali još pišu kako će Inter pokušati da "ubedi" Dembelea da igra za manju platu (od 4.500.000 evra, koliko ima u Totenhemu) tako što će mu ponuditi čak četvorogodišnji ugovor. A to baš i nije uobičajeno za igrače tim godinama...

Prema nekim informacijama postoji i opcija da Dembele bude samo deo jednog većeg transfera (Perišić iz Intera u Totenhem), ali u tom slučaju Englezi bi morali dobro da zavuku ruku u džep i doplate Nerazurima.  

Foto: Action Images


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Musa Dembele

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara