"Solomon"
"Solomon"

Tri Partizanova pojačanja za dva gola: Pogodili Solomon i Antonov, Đukić u formaciji 4-4-2

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.09.17. | 13:23

Prvi minuti i za Ožegovića

SolomonSjajan početak za dvojicu Partizanovih avgustovskih novajlija. Teofilus Solomon i Nemanja Antonov, angažovani u završnici prelaznog roka, zasvetlucali su u subotnjem matineu i na terenu Sportskog centra „Zemunelo“ režirali pobedu crno-belih nad Mačvom, u prijateljskom meču kojim je prekraćena pauza usled obaveza reprezentativnih selekcija - 2:0 (1:0).

Napadač doveden na pozajmicu iz Rijeke postarao se za vođstvo Parnog valjka već u petom minutu, posle dodavanja još jednog avgustovskog pojačanja, štopera Milana Mitrovića, da bi u 61. solopartitura levog beka pristiglog iz Grashopersa definitivno slomila otpor Šapčana.

Izabrane vesti

AntonovTrener Parnog valjka Miroslav Đukić u prvom poluvremenu posložio je ekipu u formaciji 4-4-2 (kasnije se to modifikovalo ulaskom rezervista) uz napomenu da je osim Solomona, Antonova i Mitrovića prve minute za crno-bele upisao i napadač Ognjen Ožegović. Kao i da je šansu dobili nekoliko momaka iz omaldinskog pogona. I da je Mohamed el Monir ovoga puta dejstvovao u veznom redu, na krilnoj poziciji.

Partizan u narednom kolu Superlige, naredne subote, dočekuje lučansku Mladost, dok Mačva u Šapcu igra sa Čukaričkim.

-------------------------------------------------------------------

PARTIZAN - MAČVA 2:0 (1:0)
/Solomon 5, Antonov 61/

Partizan: Jovičić - Vujić, Mitrović, Šiškov, Antonov - Marjanović, Đuričković, Saša Ilić, El Monir - Ožegović, Solomon. Igrali su još: N. R. Miletić, N. G. Miletić, Radin, Đilas, Lazović, Vranjanin. Trener: Miroslav Đukić.

Mačva: Filipović - Pejović, Protić, Ilić, Ristivojević, Lazarević - Jovanović, Obrovac, Adamović, Gemović - Matić. Igrali su još: Puletić, Đorđevski, Rajović, Đurišić, Milinković, Arsenijević, Jovanović, Marković, Vadisavljević, Hrubik, Gogić, Gavrić, Sekulić. Trener: Dragan Aničić.

(FOTO: MN Press, FK Partizan)


tagovi

SuperligaSrbijaPrijateljske utakmiceFK PartizanNemanja Antonov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara