"detalj sa meča"
"detalj sa meča"

Tri sporne situacije na Banovom brdu: Dva poništena gola Čuki, crno-beli tražili penal (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.03.16. | 20:44

Sudija Aleksandar Vasić nije imao lak posao

detalj sa mečaNekoliko puta prekidi zbog baklji koje su navijači Partizana ubacivali sa tribina, ali najveće muke sudiji Aleksandru Vasiću zadavali su događaji sa samog terena stadiona Čukaričkog. U meču visokog tempa kakav smo videli u derbiju 27. kola Superlige bilo ih je više nego dovoljno da podignu atmosferu na Banovom brdu.

Krenimo od 42. minuta i duela Petra Bojića i Marka Jovanovića posle kog se lopte dokopao Andrija Pavlović i lobovao Bojana Šaranova. Gol je, ipak, poništen zbog faula Bojića nad Jovanovićem. Ni igrači Čuke nisu se previše bunili.

Izabrane vesti

Mnogo više protesta bilo je pred golom domaćih kada su se u duelu našli Filip Stojković i Nemanja Mihajlović, a desni bek Čuke čini se nogom pre lopte dokačio pre stopalo protivničkog fudbalera. Dvoumio se sudija Vasić, ali je na kraju pokazao da se igra nastavi.

Treći sporni detalj videli smo u 70. minutu susreta kada je Đorđe Đurić zatresao mrežu gostujućeg tima, ali je Vasić ponovo svirao ofsajd. Snimak ovde nije pomogao, jer na stadionu Čukaričkog ne postoje ofsajd kamere, pa se ni na reprizi ne vidi da li je Miroslav Bogosavac na vreme istrčao sa gol linije.

Sve u svemu, nije bilo lako sudiji Vasiću i pomoćnicima. Vi nam kažite šta mislite kako su se pokazali?

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanČukaričkiAleksandar Vasić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara