"Kek, Reja, Prosinečki i Kavčič"
"Kek, Reja, Prosinečki i Kavčič"

Triglav nije za Muslina

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.11.17. | 13:47

Kandidati za selektora Slovenije su Prosinečki, Kek, Kavčič i Reja

Kek, Reja, Prosinečki i KavčičDoskorašnji selektor Srbije, Slavoljub Muslin po svemu sudeći neće odmah naći uhlebljenje "sa sunčane strane Alpa" nakon što je ostao bez posla u FSS-u.

Naime, kako pišu slovenački mediji, zna se da se u savezu, i to prilično javno raspravlja o četiri imena i da je u toku velika debata, ali i pregovori. Kako stvari stoje, za mesto sa kojeg je otišao, zapravo oteran legendarni Srečko Katanec nakon neuspešnih kvalifikacija za SP u Rusiji aplicirali su veoma cenjeni treneri, Robert Prosinečki, Matjaž Kek, Tomaž Kavčič i Edi Reja, Za sada su najozbiljniji kandidari Prosinečki i Kek, ne samo zbog toga što su naširoko poznati i priznati, već i što mogu lako da se uklope u sistem. Pored toga, Robi je nedavno završio sa poslom na klupi Azerbejdžana, dok se Keku opasno klima klupa u Rijeci koja igra veoma slabu sezonu.

Izabrane vesti

Što se tiče Kavčiča, njega je kao svog zamenika predložio baš Katanec, ali s obzirom kako su loš posao obavili u prethodnom periodu, šanse su mu minimalne. Naiskusniji od ove četvorice, Edoardo Edi Reja 72-godišnji italijansko-slovenački stručnjak takođe je u kombinaciji pošto nema posao od kako je 2016. završio sa Atalantom.

(foto: Action Images)


tagovi

Edi RejaEvropaMatjaž KekRobert ProsinečkiSlavoljub MuslinSlovenijaSrećko Katanec

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara