""
""

Tumbin Brazilac, neuspeli naslednik Nemanje Tomića, vratio se u Javor

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.06.15. | 14:14

Još se, doduše, ne zna da li je u pitanju nova pozajmica ili otkup ugovora. Eliomar već ima iskustva sa pozajmicama, pošto ga je Partizan već slao u mađarski Kečkemet, kao i grčke klubove Pierikos i Larisu

Brazilac Eliomar vraća se iz Partizana u Javor koji ima ozbiljne ambicije sada kad se vratio u Superligu. Fudbaler koji je iz Ivanjice došao u Humsku u januaru 2013. godine, ali nije uspeo da se izbori za status standardnog prvotimca, ponovo će obući dres kluba koji ga je igrački potpuno afirmisao.

Izabrane vesti

Još se, doduše ne zna da li je u pitanju pozajmica ili otkup ugovora. Eliomar već ima iskustva sa pozajmicama, pošto ga je Partizan već slao u mađarski Kečkemet, kao i grčke klubove Pierikos i Larisu.

POGLEDAJTE OVDE ŠTA JE O ELIOMARU REKAO SPORTSKI DIREKTOR PARTIZANA LJUBIŠA TUMBAKOVIĆ KOJI GA JE I DOVEO U HUMSKU PRE DVE GODINE

Brazilski fudbaler je u Javor prvi put došao u avgustu 2008. godine iz ekipe Kardoso Moreira, a za ivanjički klub odigrao je 103 utakmice i dao 12 golova.

On je za ekipu Partizana upisao samo sedam nastupa, bez postignutog gola. Ipak, osvojio je sa crno-belima titulu šampiona Srbije u sezoni 2012/2013.

Eliomar je drugo pojačanje Javora posle Uroša Đuranovića koji je uspešno prošao probu u klubu iz Ivanjice.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanJavorEliomar Silva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara