""
""

U Bajernu pucaju od optimizma, Gvardiola presrećan

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.04.14. | 13:08

Rumenige tvrdi da je španski stručnjak najzadovoljniji ishodom žreba

Utisak je da su u Bajernu zadovoljniji posle žreba nego li njihovi rivali iz Madrida. Prvi čovek bavarskog giganta Karl-Hajnc Rumenige uz osmeh je prokomentarisao novi susret s Realom.

"Imaju sjajan tim, koji voli da igra, tako da će publika sigurno uživati. Nijedan od dva tima neće ubijati igru. Naš trener Pep Gvardiola posebno je srećan što smo izvukli Real jer ih dobro poznaje. Mislim da su šansu 50:50".

Izabrane vesti

Nekadašnji as Bajerna Lotar Mateus kratko je objasnio zbog čega misli da je njegov bivši klub dobro prošao...

"Mislim da je mnogima u Bajernu bio san da izvuku Real. S Atletikom ili Čelsijem mnogo bi teže mogli da igraju svoju igru".

Možda i najveći optimista bio je Paul Brajtner, predstavnik nemačkog kluba na žrebu u Nionu. 

"Radujemo se utakmicama protiv Reala. Mislim da je naša eku odličnom stanju i da smo na dobrom putu da postanemo prvi tim koji će da odbrani trofej Lige šampiona".

Ovoliki optimizam u neku ruku ima i podlogu, s obzirom da Real ima zaista loš skor s nemačkim klubovima. Prošle sezone iz LŠ izabacila ih je Borusija, pretprošle Bajern, a ispali su i 2007. od Bavaraca, i to u osmini finala. Na sve to, učinak Bajerna protiv Madriđana kod kuće je skoro pa perfektan. Odigrali su deset utakmica, devet dobili i samo jednu odigrali nerešno.

Ako je verovati traduciji Realu se ne piše dobro. 

(foto: Action Images)


tagovi

Paul BrajtnerNemackaLiga šampionaKarl Hajn RumenigeEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara