""
""

U Metalcu jasni: Ne mogu pojedinci da bojkotuju trenera

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.04.17. | 13:53

"Ne odlučuju oni ko će ih voditi s klupe", kaže Vukadinović

Problemi u Metalcu. I to sa disciplinom. A tu su i oni rezultatski. Gornjоmilanovčani su izgubili sedam od devet utakmica u nastavku sezone

Čelnici Metalca odlučili su da povedu disciplinski postupak protiv standardnih prvotimaca Vladimira Otaševića, Petra Pavlovića i Ivice Jovanovića.
"Triling igrača napravio je prekršaj pre utakmice. Ne mogu oni da stavljaju slike na Fejsbuku sa dve flaše piva ili da bojkotuju trenera. Ne odlučuju oni ko će da ih vodi s klupe. I po cenu da ispadnemo iz lige u Metalcu će se znati red. Odluku o Otaševiću, Pavloviću i Jovanoviću donećemo u ponedeljak", rekao je Dragoljub Vukadinović, prvi čovek superligaša iz Gornjeg Milanovca, a prenosi Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Nenad Vanić i dalje uživa puno poverenje rukovodstva Metalca i prolećni neuspesi nisu promenili mišljenje čelnika kluba o šefu stručnog štaba.
"Vanić će ostati naš trener do kraja sezone, biće na klupi i u sledećem prvenstvu Super ili Prve lige, svejedno. Ako neko radi korektno i u interesu kluba onda ne mogu igrači da se okrenu protiv njega. Pojedini naši fudbaleri hoće da budu profesionalci kad su u pitanju prinadležnosti, ali ne i da izvršavaju svoje obaveze. Plaćamo sve igrače na vreme i tražimo da poštuju trenera i klub", ljut je Vukadinović.


tagovi

SuperligaSrbijaMetalacEvropaDragoljub Vukadinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara