"Sead Malićević"
"Sead Malićević"

U Partizanu doktor – u Novom Pazaru predsednik

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.01.13. | 17:10

Sead Malićević preuzeo fotelju na Gradskom stadionu

 

Sead MalićevićSead Mailićević, bivši doktor Partizana, novi je predsednik Upravnog odbora fudbalskog kluba Novi Pazar. On će na ovom mestu zameniti dosadašnjeg predsednika Bojana Radovanovića, koji je uhapšen sredinom decembra zbog sumnji da je oštetio Unikredit banku za pet miliona evra.
Malićević je čovek sa velikim fudbalskim iskustvom i obavljaće funkciju predsednika u narednom periodu“, izjavio je potparol Novopazaraca Redžep Korać za radio Sto Plus.

Izabrane vesti

On je dodao da će, osim imenovanja Malićevića, u rukovodećim strukturama biti još novina.
Na sutrašnjoj prozivci, kada ćemo zvanično predstaviti i novog trenera Slavenka Kuzeljevića, promovisaćemo još nekoliko pojačanja u klupskom rukovodstvu”.

Novi član rukovodstva trebao bi da bude Damir Čakar, bivši igrač Partizana i reprezentativac Jugoslavije, za koga je namenjena fotelja sportskog direktora. U narednih nekoliko dana biće poznato da li je Čakar dogovorio sve detalje sa Pazarom.

Nepoznanica je ko će biti novi sekretar kluba obzirom da je Đorđe Stefanović, bivši gensek Zvezde, odbacio mogućnost dolaska u klub kraj Jošanice. Pazarci će u narednih nekoliko dana morati da reše ovaj problem, kako bi što pre mogli da zakažu sednicu Skupštine kluba koja će imenovati novi rukovodeći kadar Novog Pazara.  

(FOTO: MN Press)


tagovi

Novi PazarSead MalićevićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara