"Romelu Lukaku"
"Romelu Lukaku"

U strahu su velike oči: Lukaku rasprodaje nekretnine po Briselu!

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.11.15. | 10:48

Belgijski napadač iselio porodicu iz Molenbeka u kojem je najveća koncentracija islamista

Romelu Lukaku

Napadač Evertona Romelu Lukaku odlučio je da rasproda sve nekretnine koju poseduje u Briselu i iseli porodicu iz ovog grada, nakon terorističkih pretnji u prestonici Belgije.

Izabrane vesti

Brisel je i dalje u najvećoj opasnosti kada je reč o strahu od sledećeg napada terorista, a prošlonedeljni prijateljski meč koji je trabalo da odigraju Belgija i Španija na stadionu „Kralj Boduen“ otkazan je zbog pretnji islamista. 

Napadač Evertona kaže da nema drugog izbora nego da se momentalno iseli odande.
„Stanujem u Briselu u kvartu u kojem policija sprovodi mnoge operacije. Živim u Molenbeku, već šest godina imam tamo stan i radi se o lepom kraju grada. Mirno je, ali se trenutno tamo dešavaju stvari koje otežavaju život. Nikada nisam imao problem, ali ću se sada brzo iseliti“, poručio je Lukaku.   

Reprezentativac Belgije otkriva još neke zanimljive činjenice.
„Čak 30 ili 40 fudbalera u reprezentaciji poreklom je iz Brisela, a još nekolicina njih iz Molenbeka. Poslednja dešavanja su šokantna posebno jer je obezbeđenje na ulicama podignuto na najviši nivo. Cela moja familija je sada ovde u Engleskoj, sa mnom, a moj brat više i ne živi u Briselu. Verovatno ćemo se vrlo brzo svi iseliti odande, jer je bedzbednost porodice na prvom mestu“, ističe Romelu Lukaku.  

Većinu od 100.000 stanovnika Molenbeka čine muslimani koji u prestonici Belgije imaju 22 verska objekta. Lukaku se nada da će uspeti da na vreme evakuiše ostale članove šire familije iz predgrađa Brisela i da potom svoj stan stavi na prodaju.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images) 


tagovi

terorizamRomelu LukakuEvertonBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara