"Najbolji trening - kad ti je sve malo zamagljeno?!"
"Najbolji trening - kad ti je sve malo zamagljeno?!"

Ubedi ga da može da savija čelik i da hoda po staklu i igraće dobar fudbal?!

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.10.14. | 20:23

Očajničke situacije zahevaju očajničke mere. U Portugezi su tako angažovali hipnotizera

Najbolji trening - kad ti je sve malo zamagljeno?!Samo 10 kola do kraja sezone u drugoj ligi Brazila, a Portugeza 12 bodova ispod sigurne zone. Ispadanje u niži rang čini se neminovnim. Uprava kluba stoga je rešila da reaguje. Na prilično neuobičajen način. Nekome u klubu palo je na pamet da se pomoli i u nadi da će sve ispasti kako treba angažuje poznatog hipnotizera Olimara Tesera?!
"Ne volim kad propustim dobru priliku, a znam šta je on radio na drugim mestima i želim da pre utakmica poradi sa mojim igračima. Da se razumemo, ja sam šef i biće ogranićenja. Njegove metode neće ometati naš rad. Ali, u očajničkoj situaciji spreman sam da probam", komentariše trener Vagner Benazi.

Sam Teser pojašnjava o čemu je reč.
"Radim sa ljudskim bićima, sa muškarcima, i to se odrazi na terenu. Ako igrač misli da može da savija čelik i hoda po staklu može da na utakmice uradi sve što pomisli. Mozak ne može da napravi razliku. Dva minuta treninga pod hipnozom imaju isti efekat kao 20 bez", tvrdi Teser.

Izabrane vesti

Ipak, zapitajte se da li biste mu poverili svoje  dete? Pa da pomisli da može da savija čelik i hoda po staklu? Previše rizično za naše pojmove. Pritom, Portugeza je već odigrala prvi meč po Teserovom angažovanju. Izgubila je od Vaska i pala na samo začelje tabele.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Brazilhipnozameđunarodni fudbalPortugeza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara