""
""

UEFA do 10. maja odlučuje o Zvezdinoj licenci: Zečević veruje u pozitivan ishod i zahvaljuje FSS-u

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.04.14. | 09:21

"Prikazali smo činjenično stanje kojim raspolažemo i zatražili da se i usmeno obratimo telu koje donosi odluke. Ovaj organ je u UEFA odnedavno razdvojen od istražnog tela koje je podnelo prijavu protiv Zvezde na osnovu dugoročnog praćenja poslovanja kluba", istakao je generalni sekretar crveno-belih

Šampionska titula je sve bliže Marakani, ali čelnici na našem najvećem stadionu moraće da stepre do 10. maja, kada će biti jasna evropska sudbina nekadašnjeg prvaka Starog kontinetna. Do tada će UEFA najverovatnije doneti konačnu odluku o evropskoj licenci Crvene zvezde za narednu sezonu i u najgorem mogućem scenariju odlučiti o kazni crveno-belih zbog kršenja finansijskog fer-pleja.

Generalni sekretar Zvezde Miodrag Zečević je u sedištu UEFA, pred istražnim organima evropske kuće fudbala, izneo aktuelnu situaciju vezanu za finansijska dugovanja crveno-belih.
"Prikazali smo činjenično stanje kojim raspolažemo i zatražili da se i usmeno obratimo telu koje donosi odluke. Ovaj organ je u UEFA odnedavno razdvojen od istražnog tela koje je podnelo prijavu protiv Zvezde na osnovu dugoročnog praćenja poslovanja kluba", istakao je Zečević za Novosti.

Izabrane vesti

Podršku Zvezdinoj delegaciji u Nionu pružio je generalni sekretar FSS Zoran Laković.
"Na sastanku s Lakovićem smo i odlučili da zamolimo za prijem u UEFA. Zoranu i FSS dugujemo veliku zahvalnost za spremnost da nam pomognu i za sve što su uradili. Sada ostaje da čekamo odgovor UEFA, koji će, verujem, stići do 10. maja. Optimista sam po pitanju licence, ali nije moguće predvideti odluku, jer je nadležno telo UEFA ekspertsko, nezavisno i novo, tako da ne postoji određena praksa na osnovu koje bi moglo da se pretpostavi kako će presuditi", kaže Zečević.

(FOTO: MN press)
 


tagovi

Zoran LakovićSuperligaSrbijaMiodrag ZečevićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara