"Suma"
"Suma"

Đukić o Sumi: Ne vidim ga... Ni Antonova

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.11.17. | 14:22

„Ne gledam njihove biografije, koliko mi daš, toliko te vrednujem“, kaže trener Partizana

SumaStatus Sejdube Sume u Partizanu mesecima je pod lupom, sad i pod upitnikom.

Gvinejac ni izbliza ne priža partije kakve se od njega očekuju, malo šta je korisno uradio za tim iz Humske otkako je stigao u transferu „teškom“ 1.650.000 evra i štagod da je po sredi teško da je ubedio Miroslava Đukića da zaslužuje poverenje u finišu jeseni.

Izabrane vesti

Sa Đukićem u ZemunuSvedoči o tome i izmena stratega crno-belih posle neubedljivog prvog poluvremena susreta sa Spartakom, a na osnovu današnjeg izlaganja sva je prilika nekadašnjeg prvotimca Slovana neće biti među starterima ni u 19. kolu Superlige, protiv Voždovca (sreda, 16.00).
Svestan sam da igrači u fudbalu prolaze kroz određene faze. Nekad igraju bolje, nekad lošije. Nekad su više, nekad manje inspirisani. Mogu da razumem da neko nema dan, ali ne mogu da nema intenziteta rada za ekipu. Ako nam uprkos tome daje nešto onda u redu, međutim, postoje samo dva igrača koja trče manje od ostalih“, rekao je Đukić.

MOZZART kvote 2702 --->>> Voždovac - Partizan 1 (6,25), X (4,10), 2 (1,47)

Pojasnio je:
Ta dvojica su Mesi i Kristijano Ronaldo, međutim, oni postižu 60 ili 100 golova godišnje. Onda možemo da zažmurimo kad manje trče. Ostali, ovozemaljski, igrači moraju da trče, da rade. I onda se pojavi kvalitet. Sumu u ovom trenutku ne vidim u tom intenzitetu rada. Zato ćemo tražiti poboljšanje. Očekujemo ga, ali sad se završava sezona, pa se nadam...“, nedorečen je Miroslav Đukić kad bi mogao da dočeka pravog Sumu.

Antonov protiv RadaOd najskupljeg fudbalera u istoriji kluba očekivalo se da bude prednost Partizana, a od Nemanje Antonova makar da ponovi partije iz dresa mlade reprezentacije Srbije. Pozajmljeni levi bek Grashopersa, pak, nikako da ubedi struku da je to - to.
Isto važi što i za Sumu. Teren je merilo svega. Teren diktira, igrači sami moraju da se izbore za status. Ne gledam njihove biografije. Gledam samo teren. Koliko mi daš, toliko te vrednujem“, dopunio je strateg crno-belih.

(FOTO: Star sport, MN Press) 


tagovi

Miroslav ĐukićNemanja AntonovFK PartizanSejduba SumaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara