""
""

Đukić u pomoć poziva matematiku: Još imamo šanse da ostanemo u Primeri

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.03.15. | 12:04

"Uopšte ne razmišljam o tome da li ću dobiti otkaz. Svi plovimo na zajedničkom brodu i nalazimo se u istoj situaciji", poručio je srpski stručnjak

Trener fudbalera Kordobe Miroslav Đukić rekao je da se neće predati u borbi za opstanak u Primeri dok god postoji i najmanja, teoretska šansa jer je do kraja takmičenja u španskoj ligi ostalo još 12 kola.

Kordoba je u ponedeljak na svom terenu izgubila od Hetafea sa 2:1 i ostala na poslednjem mestu na tabeli sa sedam bodova manje od Levantea, prve ekipe izvan zone ispadanja.
“Borićemo se dok god imamo matematičke šanse za opstanak. U nekim utakmicama smo stvarno zaslužili mnogo, mnogo više. To je bio slučaj protiv Reala, Eibara, Almerije, Valensije i Espanjola. Ipak, na kraju je u fudbalu važan samo rezultat“, rekao je Đukić novinarima u Kordobi.

Izabrane vesti

Njegova ekipa je u dosadašnjih 26 kola zabeležila samo tri pobede, a srpski stručnjak kaže da ne razmišlja o mogućem otkazu.
“To ne zavisi od mene, već od uprave. Moje je da radim najbolje što umem i znam. Uopšte ne razmišljam o tome da li ću dobiti otkaz. Svi smo na istom brodu i u istoj situaciji. Trudimo se da izvučemo maksimum, rezultata nema, ali srećan sam kako momci rade“, naveo je on.

Đukić je dodao da je ekipi teško pao poraz od Hetafea, jer je vodila do 87. minuta, a onda su gosti sa dva pogotka došli do potpunog preokreta.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraMiroslav ĐukićKordoba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara