"Iz arhive: Laval u duelu sa Majkom Cirbesom"
"Iz arhive: Laval u duelu sa Majkom Cirbesom"

Unikahina zamena Hendriksa je Laval

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.03.16. | 14:38

Nekadašnji košarkaš Armanija, sada igrač Razvojne lige, u planovima kluba iz Malage

Iz arhive: Laval u duelu sa Majkom Cirbesom

Odlazak Ričarda Hendriksa iz Malage i prelazak u Makabi pre nekoliko dana iznenadio je košarkašku javnost, ali i donekle nagovestio da se Unikaha oprašta od borbe za četvrtfinale Evrolige i okreće obavezama u španskom prvenstvu. Upravo iz tog razloga uprava kluba iz Andaluzije okrenula se potrazi za pravim pojačanjem, koje bi dalo željeni kvalitet u naporima da se obezbedi što bolja pozicija pred start plej-ofa. Kao jedno od mogućih rešenja pojavio se – Gani Laval.

Izabrane vesti

Nekadašnji krilni centar Armanija, sada igrač u Razvojnoj ligi, nalazi se visoko kotiran u tefterima vodećih ljudi Unikahe, a kako stoje stvari, vrlo je verovatno da će kontakt biti uspostavljen u najskorije vreme.

Gani Laval poseduje odlične fizičke i atletske kvalitete, a u Evropi ima višegodišnje iskustvo pošto je igrao još i za Panatinaikos i Trabzon, kao i Virtus iz Rima, Šoral Roan i Zjelonu Goru. Međutim, činjenica je da je u poslednjih šest godina promenio čak petnaest klubova, ako se uzme u obzir da je iz pojedinih odlazio i vraćao se u nekoliko navrata.

Ono što je najvažnije istaći - čak i da potpiše za Unikahu u najskorije vreme, neće imati pravo nastupa u Evroligi, odnosno u susretu sa Zvezdom narednog petka, kada Andalužani dočekuju beogradski sastav. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Ričard HendriksGani LavalEvroligaENDESA ligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara