""
""

Urugvaj ispao, Kavani se obrukao! Meksiko i Venecuela u četvrtfimnalu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.06.16. | 09:29

Jedan od favorita, završio takmičenje posle samo dve utakmice

Urugvaj je bio favorit iz senke ali se sa Kopa Amerika iz SAD vraća kući već posle grupne faze takmičenja. Eliminisani su kolo pre kraja grupne faze! Urusi su debelo razočarali i podbacili. I igrom i rezultatom.

Izabrane vesti

Startni poraz od Meksika je bio poziv na alarm, ali očigledno da nije dovoljno dobro shvaćen, pa je četa Oskara Tabareza izgubila još jedam i izgubila teoretske šanse za plasman u četvrtfinale. Urusima je presudila Venecuela minimalnom pobedom (1:0) i zajedno sa Meksikom izborila jedno od prva dva mesta u grupi koja vode u nokaut fazu.

Ne može se reći ni da je Urugvaj zaslužio više. Venecuela je potpuno zasluženo slavila sinoć. Golman Dani Ernandez je tek u finišu meča dva puta morao da interveniše posle pokušaja Urugvajaca. Do tada je Venecuela bila bolji rival. Jedini gol na meču je pao u 36. minutu kada je Gera pokušao da iznenadi Musleru čudesnim udarcem sa skoro centra igrališta. Golman Urugvaja je uspeo da spreči evrogol, ali je uz pomoć prečke samo odbio loptu na nogu Rondonu koji je natrčao i presudio  Urusima.

Poslednju šansu da Urugvaj dođe do zlata vrednog boda kojim bi pred poslednje kolo ostao u trci za četvrtfinale, propustio je Edinson Kavani. I to kakvu! Matador je u 89. minutu izašao sam pred golmana i prmašio ceo gol...

Venecuela je drugom pobedom u dva meča izborila plasman među osam najboljih. Za prvo mesto u grupi će se boriti sa Meksikom koji takođe ima stopostotan učinak. Posle trijumfa and Urusima, Sombrerosi su rutinski savladali Jamajku 2:0 uz golove Peralte i Čičarita.

(FOTO: Action images)


tagovi

Venecuelareprezentativni fudbalreprezentacija Venecuelereprezentacija Urugvajareprezentacija MeksikaMeksikoKopa AmerikaJužna AmerikaEdinson Kavani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara