""
""

Ušlo neko prokletstvo u Brazil: Šesti igrač otpao za Kopa Amerika!

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.06.16. | 17:35

Luiz Gustavo se zbog ličnih problema povukao iz reprezentacije

Kako je počelo, Brazil će do starta Kopa Amerika promeniti čak 11 igrača u odnosu na prvobitno objavljeni spisak. Šesti fudbaler u nizu koji je napustio Karioke pred start kontinentalnog šampionata je centralni vezista Volfzburga Luiz Gustavo.

Izabrane vesti

Umesto njega selektor Karlos Dunga je pozvao mladog vezistu Čelsija Valasa, a da nešto nije u redu sa Gustavom naslućivalo se i po tvitu koji je noćas ostavio na socijalnoj mreži, gde je citirao Alberta Ajnštajna.
“Svet je opasno mesto za život, ne zbog onih koji čine zlo, već zbog onih koji posmatraju sa strane i puštaju da se zlo dešava”, napisao je Gustavo

Kaka povređen, Brazil pozvao Gansa

Fudbaler Volfzburga je zahtevao da bude oslobođen učešća na Kopa Amerika iz ličnih razloga, a selektora Karlos Dunga nije imao drugog izbora nego da prihvati taj zahtev. Poručio je i da je reprezentacija uz Gustava.
"Čitav tim je uz Gustava i nadamo se da će rešiti lične probleme koji su ga zadesili", poručio je selektror Brazila. 

Luiz Gustavo je šesti fudbaler koji neće putovati na Kopa Amerika, a pre njega Kariokama su zbog povreda učešće na kontinentalnom šampionatu otkazali Rikardo Oliveira, Daglas Kosta, Rafinja, Ederson i Kaka.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Reprezentacija Brazilameđunarodni fudbalLuiz GustavoKopa AmerikaBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara