""
""

Utakmicom protiv Rada počinje misija Neška Milovanovića u Novom Pazaru!

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.04.17. | 13:54

Na putu preteške misije Neška Milovanovića prva prepreka su Građevinari sa Baljice…

Ono što smo juče nezvanično najavili, danas se i obistinilo. Postignut je dogovor na relaciji FK Novi Pazar - Neško Milovanović. Grad na Jošanici očekuje od njega “samo opstanak” u eliti. Neško će pokušati da izvede “nemoguću misiju” i sačuva Novopazarce u društvu najboljih.
Ne bih se složio sa vama. Novi Pazar je fudbalski grad, klub predvode zaljubljenici u fudbal koji im je svetinja. Igrači Novog Pazara moraju da budu svesni ko je sve nosio ovaj dres, ko je bio kapiten kluba… Ko to ne zna ili ne želi da zna vrata su mu širom otvorena. Nije ovo nemoguća misija, Pazar može i mora da ostane u društvu najboljih. To je zadatak koji je postavljen pred nas”, kaže za Mozzart Sport Čačanin, Neško Milovanović.

Izabrane vesti

Poslednji ste u plej-aut grupi. Imate deset bodova, Borac dva više, a Metalac četiri poena suficita u odnosu na Pazar. Čačani su uspeli da savladaju Rad. Da li vam to uliva optimizam pred derbi sa Građevinarima?
Ovoj utakmici prilazimo kao da je prva u sezoni. Takođe, kao da je najvažnija, idemo na pobedu i tri boda. Zbili smo redove, dišemo kao jedan i stremimo ka tome da izvedemo Novi Pazar iz opasne zone. Neće biti lako, ali od nas i igrača sve zavisi. Pa, i Tom Kruz uvek pobeđuje u Nemogućoj misiji”, zaključio je optimistično trener Neško Milovanović.

Utakmica Novi Pazar-Rad igra se u subotu od 17.00 sati.

Piše: Đurđe Mečanin

(Foto: Star Sport)


tagovi

Neško MilovanovićNovi PazarSrbijaSuperligatreneri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara