"Bobadilja"
"Bobadilja"

Uzbuna u Augzburgu: Bobadilja ne igra u Humskoj?

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.12.15. | 18:51

Ragnar Klavan će sigurno propustiti duel u Beogradu

BobadiljaLoše vesti za Augzburg, dobre za Partizan. Iako se nije lepo radovati ovakvim stvarima. Nemački mediji ističu da je drugi najbolji strelac Lige Evrope, Raul Bobadilja, pod znakom pitanja za meč u Humskoj zbog povrede skočnog zgloba i tek treba da se odluči o njegovom nastupu protiv Partizana. A, za razliku od njega, Estonac Ragnar Klavan će sigurno propustiti meč.

Bobadilja je trenutno drugi najbolji strelac takmičenja s pet postignutih golova (iza Arica Adurica koji ima šest). Argentinac ne gubi nadu iako njegov tim čeka težak posao.
"Već smo postigli četiri gola Štutgartu i AZ Alkmaru. Sve je moguće", rekao je najbolji fudbaler i strelac Augzburga koji je svom timu doneo sva tri boda u poslednjem meču Bundeslige i pobedi nad kelnom (0:1). Trener nemačkog tima Markus  Vejncerl istakao je da "mora još da se vidi hoće li Bobadilja igrati".

Izabrane vesti

Achtung, achtung - Bobadilja!

Dakle, Bobadilja je pod znakom pitanja, videćemo da li će i koliko igrati, ali je zato u slučaju Estonca Ragnara Klavana sve jasno. Ovaj defanzivac neće igrati u Beogradu. On je doživeo težak udarac u meču protiv Kelna u kom je igrao kao starter. Antoni Modest ga je udario u lice i tako ga onesposobio da pomogne svom timu u odlučujućoj bici u Evropi.

Meč između Partizana i Augzburga igra se u četvrtak od 21.05.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action images)


tagovi

Raul BobadiljaNemackaLiga EvropeEvropaaugzburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara