""
""

KRAJ: Barselona - Sevilja 5:4! Četvrti pehar u sezoni! (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | uto. 11.08.15. | 20:46

Pratite tekstualni prenos meča za Superkup Evrope iz Tbilisija...

Izabrane vesti

Barsin trener Luis Enrike u narednih petnaestak dana ne može da računa na Nejmara koji je oboleo od zauški, ali i bez sjajnog Brazilca Katalonci su prejaki. Zabrana transfera zbog kršenja finansijskog fer-pleja (pridošlice Arda Turan iz madridskog Atletika i Aleks Vidal, koji je kupljen baš od Sevilje, ne mogu da budu registrovani do 1. januara) pogodila ih je uglavnom sa marketinške strane. Andalužani najviše očekuju od Konopljanke, ali videćemo i kako će ukrajinski plejmejker da se uklopi u španski fudbal, i kako će njegovim novim saigračima ići bez ubojitog Kolumbijca Karlosa Bake, koji je pojačao Milan. Moglo bi se reći da je Sevilja motivisanija, pre svega zbog želje da posle pet godina konačno savlada Katalonce.



BARSELONA - SEVILJA 5:4 (4:4, 3:1)
/Mesi 7, 16, Rafinja 44, Suarez 52, Pedro 115 - Banega 3, Rejes 57, Gameiro 72 penal, Konopljanka 81/

Tbilisi.
Stadion: Boris Paihadze.
Sudija: Vilijam Kolum (Škotska)

BARSELONA (4-3-3): Ter Štegen - Dani Alves, Pike, Maskerano (od 93. Pedro),
Matje - Inijesta (od 63. Roberto), Buskets, Rakitić - Mesi, Rafinja (od 78. Bartra), Suarez.

SEVILJA (4-2-3-1): Beto - Koke, Rami, Krihovijak, Tremulinas - Kron Deli,
Banega, Rejes (od 68. Konopljanka), Ibora (od 80. Marijano), Vitolo - Gameiro (od 80. Imobile). 
 



115. MINUT - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL!!! Novi pogodak za Barselonu - Pedro Rodrigez! Mesi je pogodio "živi zid" posle slobodnog udarca sa 22 metra, čini se da je bilo i osnova za penal, ali... Lopta se vratila do Mesija, koji je pokušao da savlada Neta. Ali, na odbitak je natrčao Pedro i sproveo loptu u mrežu. Barselonina klupa je u transu, a da li je ovo pogodak kojim se vihorni krilni napadač oprašta od katalonskog giganta?

81. MINUT - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL!!! Neverovatno, ali istinito - Sevilja se potpuno vratila u život! Strelac - Jevhen Konopljanka na svom debiju, posle loše reakcije Marka Bartre. Stadion "Boris Paihadze" potpuno je eksplodirao, ovo je ono što su želeli i na kraju su dobili.

72. MINUT - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL! Gameiro umanjuje zaostatak sa bele tačke i eto drame niotkuda! 

71. MINUT - PENAL!!! Žeremi Matje je vukao za ruku Vitola, koji se našao u izglednoj prilici da postigne pogodak. Penal čist kao suza, reklo bi se.

57. MINUT - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL! Rejes smanjuje rezultat. Ali ovo će biti verovatno tek za čast Andalužana, ništa više od toga...

52. MINUT - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL!!! Sevilja se raspada. Suarez postiže četvrti pogodak za Barselonu!

44. MINUT - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL!!! Katalonci nastavljaju tamo gde su stali prošle sezone, njima niko ništa ne može. Superkup Evrope već imaju dlanu posle trećeg pogotka u mreži Sevilje! Ovoga puta na asistenciju Suareza strelac je Rafinja.

16. MINUT - GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL!!! Ljudi, pa šta je ovo?! Nova sezona je tek počela, a Lionel Mesi je već upisao dva pogotka! Dva šuta, dva u okvir gola i dve recke!!! I to na gotovo identičan način, samo s malo veće udaljenosti... Majstor!

7. MINUT - GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL! Ludo, ludo, ludo! Mesi je uzvratio Banegi na isti način. Još lepši gol! Kakav majstor... Neverovatno!

3. MINUT - GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL! Kakav početak Sevilje! Sjajan gol Evera Banege iz slobodnog udarca, prethodno je prekršaj napravio Maskerano nad Rejesom... Očekuje nas očigledno sjajan duel. 

UTAKMICA JE POČELA!


tagovi

Superkup EvropeŠpanijaSeviljameđunarodni fudbalEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara