""
""

KRAJ: Donji Srem – Crvena zvezda 1:3

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.04.15. | 17:29

Uz MOZZART Sport pratite sva dešavanja sa stadiona Karađorđe

88. minut - Još jedan sjajan gol Lazovića. Pretrčao je pola terena i lobovao Belića za 3:1.

Izabrane vesti

59.minut: Majstorija Darka Lazovića. Izveo je na fantastičan način slobodan udarac Zvezdin Čačanin. Projketil sa 20 metara završio je u rašljama Belićevog gola

53.minut: Izjednačenje na Karađorđu. Očajno je Crvena zvezda branila prekid, Mitrevski je ostao sam na nekih pet metara i prevario Rajkovića.

50.minut: Vodi Crvena zvezda u Novom Sadu. Isplatila se izmena Nenadu Lalatoviću i bacanje u vatru Petra Orlandića. Crnogorski napadač je zamenio Džošua Parkera i pogodio posle samo pet minuta na terenu. Velike zasluge idu na adresu Luke Jovića koji je na levoj strani lažnjakom posložio Lakićevića, centrirao, a Orlandić glavom matirao Belića.

45.minut: Utakmica slabog intenziteta pred malim brojem gledalaca na novosadskom Karađorđu. Crvena zvezda je imala veliki posed lopte i incijativu, ali  daleko od toga da je briljirala. Gosti su bili opasnih u prvih 20 minuta kada su posle prodora Lazovića Stojanović i Parker imali dve dobre prilike. Na drugoj strani Dino Šarac je promašio čist zicer. Imao je zatim i Luka Jović dobru priliku, pošto je sam sebi namestio loptu na volej, ali intervenisao je neko od štopera Donjeg Srema. Domaćin se odlučio da igra sa deset igrača iza lopte, što otežava posao gostima. 

21.minut: Velika šansa za Donji Srem. Kiksirao je Vukašin Jovanović,Sinđić je odigrao brzu loptu ka Dinu Šarcu. Nekadašnji član Spartaka šutirao je tik pored stative Rajkovićevog gola.

17.minut: Crvena zvezda je propustila dve solidne prilike, obe posle centaršuta Darka Lazovića sa desne strane. Džošua Parker se nije najbolje snašao pred golom Nemanje Belića. Trener crveno-belih Nenad Lalatović odlučio se da rotira pozicije Parkeru i Joviću. Reprezentativac Antigve i Barbude igra na poziciji krila, dok je u centrali Luka Jović

Posle remija protiv Partizana trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je se aktuelni šampion neće predati dok ima i teoretske šanse u trci sa Partizanom. Međutim, realnije je očekivati da preostali mečevi u Superligi za pojedine igrače budu kvalifikacioni za narednu sezonu. Trener crveno-belih konačno je šansu u prvoj postavi pružio Marku Grujiću, supertalentovanom vezisti od koga u Ljutice Bogdana mnogo očekuju u narednom periodu

Zvezda u dosadašnjim mečevima sa Donjim Sremom kao gost ima stopostotan učinak. Ali crveno-beli su uvek do bodova u Novom Sadu teško dolazili. Pre dve sezone Crvena zvezda je slavila posle preokreta u režiji Luke Milivojevića, dok je prošle godine jedini pogodak postigao Nejc Pečnik.

DONJI SREM (4-2-3-1): Belić – Lakićević – Prljević, Vukobrat, Crnomarković – Mitrevski, Sinđić – Šarac, Jelić, Mirković – Bogunović.

CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Rajković – Cvetković, Pavićević, Jovanović, Anđelković – Grujić, Ristić, Stojanović Lazović, Jović – Parker.

Kvote za susret u Novom Sadu možete da pogledate OVDE


tagovi

SuperligaSrbijaMihailo RistićMarko GrujićLuka JovićEvropadonji sremFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara