""
""

UŽIVO IZ HUMSKE: Flašama po igračima Partizana, biju se Delije i Zabranjeni, sever i jug već krcati

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.05.13. | 18:19

Crno-beli fudbaleri došli autbusom u Humsku prolazeći pored severne tribine ispred koje su grupisane pristalice crveno-belih i tada je počeo opšti metež ispred stadiona

 

Izabrane vesti

Derbi je već dobio opasnu uvertiru. Par hiljada Zvezdinih navijača je grupisano ispred severne tribine, gde su kordonom policije razdvojeni od simpatizera Partizana. Ipak, bez nereda nije moglo da prođe... Sve je počelo oko 18.00 časova kada je na stadion stigao autobus sa igračima Partizana. Vozilo sa crno-belima je prošlo pored platoa ispred severne tribine, što je izazvalo burnu rekaciju Zvezdinih pristalica. Poletele su kamenice i flaše prema autobusu sa Partizanovim igračima i stručnim štabom.

Policija je ipak uspela da sprovede autobus u bezbednu zonu, ali je ovaj napad Delija bio inicijalna kapisla za nastavak sukoba.

Frakcija Partizanovih navijača pod nazivom „Zabranjeni“ je rešila da se osveti za napad na njihove fudbalere, pa je krenula ka „severnoj zoni“ u nameri da se sukobi sa pristalicama večitog rivala. Opet su letele flaše i kamenice, ali je policija posle nekoliko minuta uspela da razvoji zaraćene strane i uspostavi red i mir. Situacija ispred stadion je napeta, a navijači pristižu sa svih krajeva grada. Neki navijači su već ušli na stadion, gde je takođe na tribinama došlo do incidenata. Zvezdini navijači sa severne tribine su krenuli ka istočnoj tribini sa Partizanovim navijačima i došlo je do manje tuče. Opet je policija zakasnila, ali je uspela da reaguje i razdvoji dve frakcije. 

Prvi na teren od domaćih navijača istčao je Vladimir Stojković, koji je dočekan sa gromoglasnim zvižducima sa severne tribine, ispred koje se i sada zagreva.

Sever i jug su pola sata pre početka meča već krcati!

Ostanite uz MOZZART Sport čiji tim izveštača sa lica mesta će vas izveštavati o dešavanjima u Humskoj uoči meča, na njemu i posle utakmice. 

(FOTO: MN Press, Star sport)


tagovi

144. večiti derbiFK Crvena zvezdadelijegrobariFK PartizanSrbijaSuper ligZabranjeni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara