""
""

KRAJ: Radnički (N) – Crvena zvezda 0:0

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.02.15. | 17:02

Uz MOZZART Sport pratite najzanimljivija dešavanja sa derbi meča Jelen Superlige

Šampion deluje vrlo neubedljivo na prolećnoj premijeri. Posle prvog poluvremena u kojem su crveno-beli bili u podređenom položaju ništa se bitnije nije promenila ni u nastavku. Nema rešenje tim Nenada Lalatovića za čvrstu ekipu Radničkog iz Niša. Praktično, Zvezda nije za 70 minuta igre gosti nisu napravili ozbiljniju šansu. Trener šampiona pokušava uvođenjem Ristića i Kataia da promeni ritam!

Izabrane vesti

Crvena zvezda, branilac titule šampiona Srbije, na prolećnoj premijeri u Nišu se posle prvog poluvremena nalazi u podređenom položaju, a samo je sjajni golman Rajković zaslužan što domaćin ne vodi posle prvih 45 minuta.

Prva zanimljiva situacija na prvom meču ove dve ekipe u prolećnom delu sezone. U 16. minutu posle nezgodnog šuta, je Ašćerić naleteo na odbijenu loptu, jer je loše intervenisao Predrag Rajković. Mladi golman je krenuo po loptu, navijačima Radničkog se učinilo da je dokačio domaćeg fudbalera, ali je sudija Mažić procenio da od penala nema ništa.

Crveno-beli su u prvom poluvremenu delovali vrlo sterilno. Praktično nisu imali nijedan opasan udarac ka golu, Fizički dominantna ekipa Radničkog delovala je ozbiljnije, i iz prekida tražila šansu da dođe do gola. Uspele su u tome Nišlije, i u 39. minutu posle udarca Stojanovića glavom bile blizu vođstva. Međutim, Predrag Rajković je fantastično reagovao i spasio Crvenu zvezdu

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović šansu od prvog minuta je pružio sledećim igračima: Rajković – Cvetković, Lazić, Pavićević, Anđelković – Kovačević, Stojanović, Savićević, Lazović, Gavrić – Parker.


tagovi

SuperligaSrbijaSaša StojanovićRadnički NišNenad LalatovićEvropaDžošua ParkerFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara