""
""

KRAJ: Partizan - Zagleblje 0:0, crno-beli se ispromašivali

Vreme čitanja: 5min | čet. 14.07.16. | 21:56

Uz MOZZART Sport pratite dešavanja u Humskoj

90.minut: Počelo je zaostavno vreme.

Izabrane vesti

89.minut: Još jedna velika prilika. Sjajn pas Marjanovića za Božinova. Međutim, sporo je reagovao Bugarin. Dozvolio je rivalu da ga spreči padom u noge.

86.minut: I dalje se čeka taj gol koji će razgaliti Humsku! Zanimljivo je da su crno-beli delovali bolje dok nije isključen Papadopulos.

83.minut: Poslednja izmena u Partizanu. Janković ispraćen ovacijama izlazi iz igre. Pokušaće Alen Stevanović da probije bunker Poljaka.

78.minut: Gogua je bio nesiguran posle kornera Zagleblja. Bez posledica.

76.minut: Joj, joj, joj! Velika sreća za crno-bele. Izašao je sam ispred Šaranova Janoška, ali je šutirao preko gola. Moraju crno-beli da budu strpljivi.

75.minut: U igri je i Saša Marjanović. Izašao je Brašanac.

70.minut: Još jedan briljatan pas Jankovića. Loptom ispod zemlje je proigrao Mihajlovića. Nije oklevao reprezentativac Srbije, ali je intervenisao golman Zagleblja. Prekid zbog sudara Jankovića i Čotre.

69.minut: Evo u igri Valeri Božinova. Mora da reaguje Ivan Tomić. Van igre je Nikola Đurđić! Još 20 minuta nade za crno-bele da dođu do prednosti.

65.minut: Nemaju sreće crno-beli. Sada je pokušao i Everton, ali je intervenisao golman Zagleblja.

63.minut: Seva u Humskoj. Još jedan zicer za Partizan. Dvopotezna akcija Radović-Janković. Svi su videli loptu u golu, ali je Janković šutirao pored gola. Morao je da zatrese mrežu

61.minut: Mnogo sreće za Partizan. Prva šansa za Zagleblje. Ali kakva. Voznjak je zahvatio loptu posle centaršuta sa leve strane. Zamalo pored gola.

59.minut:Stigli su i malobrojni navijači Zagleblja.

55.minut: Partizan ima igrača više. Drugi žuti karton dobio je napadač Zagleblja Papdopulos. I to vrlo jeftino, jer je želeo da spreči brzo izvođenje slobodnog udarca. Ovo se mora iskoristiti.

52.minut: Opasan šut Radovića sa 16 metara. Odbranio je nekako Polaček. Partizan sve konkretniji. 

50.minut: Koliko sreće imaju Poljaci!Još jedna prečka. Đurđić je posle skraćenog kornera bio sam na tri metara. Bio je to mat, ali je okvir gola spasao Poljake!

49.minut: Sporna situacija! Posle ubačene lopte Bogosavca došlo je do sudara između Dabrovskog i Jankovića. Nije se čula sudijska pištaljka. Vrlo, vrlo sporna situacija.

46.minut: Nije bilo izmena u oba tima.

POČELO JE DRUGO POLUVREME

POLUVREME: Aplauzi za igrače Partizana po završetku prvog dela. Nedostajao je samo gol u mreži Poljaka da utisak bude potpun. Dominirao je domaćin. Imao šanse preko Mihajlovića, Bogosavac je pogodio prečku... Nije vredelo. Pod skutima sreće Zagleblje je otišlo sa pozitivnim rezultatom na odmor.

41.minut: Katastrofalno je reagovala odbrana Zaglebljla, ali Nikola Đurđić nije očekivao takav poklon.

37.minut: PREČKAAAA! Kakva šansa. Sve je lepo uradio Partizan. Lopta je na drugoj strani došla do Bogosavca koji se lepo izborio, šutirao sa sedam, metara, ali je okvir gola sprečio viđeno vođstvo.

36.minut: Neca Mihajlović ponovo u akciji. Izlomio je kičmu direktnom čuvaru, pokušao dijagonalom da prevari poljskog golmana, ali je šutirao pored gola.

33.minut: Preneli su težište igre Poljaci na polovinu crno-belih. Usledila je kontra i odličan pas Mihajlovića ka Jankoviću. Uspeli su da se igrači Zagleblja odbrane. posle pokušaja Radovića... Potom je Radović pokušao i glavom. Ostaje 0:0

27.minut: Jankovič je izuzetno raspložen. Mirođija je u svakoj akciji crno-belih. Velike probleme zadaje Čotri koji je prinuđen da ga zaustavlja i rukama.

24.minut: Konačno šut ka golu Partizana. Pokušao je Kubaci, visoko iznad gola.

20.minut: Partizan uglavnom gradi akcije preko leve strane. Dobro tamo deluje mladi Bogosavac. Ista slika od prvog minuta. Domaćin ima inicijativu i posed lopte, ali Zagleblje i dalje odoleva. Gosti su orjentisani na defanzivu.

15.minut: Kakva šansa za Partizan. Velika, velika šteta. Nisu Poljaci dobro postavili ofsajd zamku, bio je sam Neca Mihajović, pokušao je bliži ugao, ali je Polaček sjajno reagovao.

13.minut: Partizan izuzetno agresivano. Dave Poljake još u začetku akcija. Retko Zagleblje prelazi na polovinu crno-belih.

6.minut: Uglavnom se igra na polovini Poljaka. Podatak koji može da raduje navijače Partizana bez obzira što nema velikih prilika. Poljaci koncentrisani na odbranu.

5.minut: Mladi Marko Janković vrlo raspoložen za igru. Oboren je na nekih 17 metara od gola Zagleblja. Slobodan udarac je završen udarcem ka golu Zagleblja. Pokušao je Everton. Siguran je Poalček.

3.minut: Prvi, dobar napad Partizana. I dobar početak moramo reći. Posle centaršuta Mihajlovića na odbijenu loptu je natrčao Vulićević. Odapeo je sa 20 metara. Pored gola.

1.minut: Glasna poruka Grobara u uvodnim minutima meča. Na južnoj tribini je transparent sa napisom: "Za Partizan se hrabro bori, uvek za čast i pobedu. Sada na tribinama ima sigurno deset hiljada navijača.

UTAKMICA JE POČELA

20:05 - Navijača Zaglebja, očekivano, nema, posle današnjih dešavanja na graničnom prelazu Horgoš. Za svaki slučaj, tu su pripadnici policije, da obezbede sektor H, nasevernoj tribini, ako se Poljaci, ipak, pojave

20:01 - Očekivala se mnogo veća poseta u Humskoj. Možda je rano za konstataciju, ali čini se da će ovo biti najslabija poseta na evropskim premijerama u poslednjih pet godina.

20:00 - Inače, na klupi za rezerve su Kljajić, Bandalovski, Ostojić, Marjanović, Ilić, Alen Stevanović i Božinov. Na klupi nema Balažica što je iznenađenje.

19:51 - Prema rečima našeg izveštača Aleksandra Joksića trenutno u Humskoj 5.000 gledalaca. Očekuje se da crno-beli imaju podršku blizu 15.000 ljudi.

19:49 - Imaju mnogo razloga za optimizam navijači Partizana. Poslednji put crno-beli su prvu evropsku utakmicu izgubili pre 30 godina. Podesećanja na evropske premijere u poslednje tri decenije možete da pročitate OVDE.

19:35 - Imaće crno-beli imperativ pobede u večerašnjem meču. A dok čekate da počne meč u Humskoj pročitajte najavu našeg novinara Aleksandara Joksića.

19:28 - Za početak pogledajte kvote kladionice MOZZART za duel u Humskoj. Sve kvote možete da vidite OVDE.

Prošle godine je bila Liga Evrope. U Humskoj se nadaju da bi taj uspeh mogla da ponovi i tim Ivana Tomića. Put ka grupnoj fazi Liga Evrope neće biti nimalo lak, jer je već na startu protivnik poljski predstavnik – Zagleblje.

Trener crno-belih Ivan Tomić nije mnogo eksperimentisao. Šansu je ukazao najjačim i provernim snagama. Crno-beli će se najviše uzdati u kvartet Janković, Radović, Mihajlović i Nikola Đurđić. Donekle iznenađenje predstavlja pojavljivanje mladog štopera Milenkovića koji će činiti tandem sa Goguom.

Beograd

Stadion: Partizan

PARTIZAN (4-2-3-1): Šaranov – Vulićević, Gogua, Milenković, Bogosavac – Everton, Brašanac (od 75. Marjanović) – Janković, Radović, Mihajlović – Đurđić (od 69. Božinov).

ZAGLEBLJE (4-2-3-1): Poalček – Todorovski,  Guldan, Dabrovski (od 65. V. Pjatek), Čotra – Pjatek, Kubicki – Voznijak, Rakovski, Janoška - Papadopulos


tagovi

SrbijaSedrik GoguaFK PartizanNikola ĐurđićMilinkovićLiga EvropeIvan TomićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara