"Everton protiv Ađurua i Milovića"
"Everton protiv Ađurua i Milovića"

KRAJ: Javor - Partizan 0:2! (VIDEO)

Vreme čitanja: 5min | sre. 10.08.16. | 19:01

Pratite dešavanja iz Ivanjice na portalu MOZZART Sport

Izabrane vesti

Prvenac Partizana u novoj sezoni. Ali ne bi smeli crno-beli da polete, jer nisu impresionirali. Pritom, već u nedelju ih čeka mnogo, mnogo veći izazov u vidu Čukaričkog. Javorova igra večeras prilično beskrvna. Isuviše lak posao za crno-bele.

KRAJ UTAKMICE!!!

91. minut - Moglo je da bude i 3:0. Balažic je probao, Đogatović uz pomoć prečke spasio Javor težeg poraza. Ali nije ni neka velika razlika.

90. minut - Još četiri minuta nadoknade. Ovde je sve gotovo.

88. minut - Ulazi i Alen Stevanović umesto Miroslava Radovića. To je sve od izmena za večeras.

86. minut - Umalo da se vrati neizvesnost u meč. Centrirao je Stojaković iz kornera, Bjedov tukao glavom, ali je uspeo samo da uzdrma prečku.

84. minut - Velika šansa sa 10 metara za Đurđića. Loše je zahvatio loptu i sada ustupa mesto Dušanu Vlahoviću.

80. minut - Pokušava Miloš Veselinović uvođenjem iskusnog plejmejkera Igora Stojakovića. Đokić je izašao. Ali teško je vratiti se sa 0:2 u poslednjih 10 minuta. Posebno kad je preko puta Partizan.

76. minut - Partizan ide ka prvoj pobedi u Superligi. Istini za volju, Javor ne igra posebno kvalitetan meč. 

71. minut - GOOOL!!! Nemanja Mihajlović je siguran egzekutor najstrože kazne. Njegov prvenac u novoj sezoni. Mogao bi mnogo da mu znači za samopouzdanje.

69. minut - Penal za Partizan. Miloš Karišik je oborio Nemanju Miletića. Možda i prestrogo sviran jedenaesterac, mada  kontakta jeste bilo.

67. minut - Nešto mirniji period utakmice. Partizan kontroliše situaciju. Javor mora nešto da promeni, ako hoće da izbegne poraz.

63. minut - Centaršut Amanovića i loša reakcija Šaranova, ali bez posledica. Posle toga brza kontra Partizana, međutim, nije se najbolje snašao Nikola Đurđić.

60. minut: Menja i Miloš Veselinović. Umesto Dimitrića u igri je novajlija Milan Spremo.

58. minut: Izmena i u Partizanu. Umesto Valerija Božinova na terenu je Darko Brašanac. Jasan znak da Marko Nikolić pokuišava da "zatvori" utakmicu pojačavanjem sredine terena.

57. minut: STATIVA! Nemanja Miletić pogađa okvir gola! Levi bek Partizana sjajno je pucao na dodavanje Nemanje Mihajlovića, ali nema gola.

55. minut: Vrlo slab tempo u nastavku. Nema prilika...

46. minut: Izmena u Javoru. Umesto Jovanovića u igri je Milisavljević.

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

Crno-beli uglavnom kontrolišu dešavanja na terenu, imaći veći posed lopte, stvorili su i više šansi, međutim, uspeli su da iskoriste samo jednu, pa zasluženo vode. Domaćin je dvaput pokušao preko Husnidina Gafurova, prvi udarac mu je izblokirao Nemanja Miletić, a naredni odbranio Bojan Šaranov.

GOTOVO JE PRVO POLUVREME U IVANJICI! Javor - Partizan 0:1. Strelac je bio Miroslav Radović u 13. minutu.

45. minut: Zicer za Nemanju Mihajlovića. Sam je bio na 16 metara. Promašio je. Neverovatno kako ga ništa neće od početka sezone.

41. minut: Atipično snažan udarac Saše Ilića sa 25 metara. Jedva je odbranio Đogatović.

40. minut: Nemanja Mihajlović je pokušao... Da centrira, da šutne... Samo on zna šta je hteo. Šta god jeste, nije uspeo. Njegova još jedna loša partija.

34. minut: Igra se otvoreno u ovim trenucima. Šansa za Javor. Ponovo Gafurov. Uspeo je da nadmudri Balažica, iako je Slovenac prvi stigao do lopte, potom se okliznuo, pa je vezista domaćeg tima imao šansu, ali mu je iz dosta teške situacije udarac odbranio Šaranov.

32. minut: Još jedna šansa, međutim, sad za Partizan. Saša Ilić je elegantno prebacio celu odbranu Javora, Mihajlović je pokušao u padu, ali Vladan Đogatović brani.

27. minut: Velika šansa za izjednačenje. Javor je zapretio preko jednog od svojih najvoljih igrača, Gafurova, pucao je vezista iz Uzbekistana posle dodavanja Amanovića, međutim, sjajno ga je izblokirao Nemanja Miletić i požrtvovanom intervencijom sprečio čist gol.

25. minut: Pokušaj Nemanje Miletića iz slobodnog udarca, sa 25 metara od gola Javora, međutim, levi bek je pogodio samo živi zid domaćeg tima.

22. minut: Javor ni posle primljenog gola nije promenio stil igre, tako da odbrana crno-belih praktično nema posla.

20. minut: Inače, ovo je prvi put da Partizan ima vođstvo u bilo kojoj utakmici od početka sezone. Ovo mu je šesta takmičarska.

Crno-beli su poveli iz treće prilike na utakmici. Debitant Nemanja Miletić je centrirao sa leve strane, Valeri Božinov iz peterca uzdrmao prečku, ali je na odbitak natrčao Miroslav Radović i smestio loptu u desni ugao Đogatovićevog gola. Bio je to prvi pogodak iskusnog ofanzivnog veziste za Partizan, posle devet godina, koliko je prošlo od njegovog odlaska u inostranstvo.

13. minut: GOOOOL! Vodi Partizan 1:0. Strelac je Miroslav Radović.

10. minut: Blaga terenska inicijativa crno-belih. Javor očekivano postavljen defanzivno, ali zasad nema šansi.

5. minut - Bez pravih šansi u uvodnim minutima. Početno ispitivanje snaga. Dva puta su crno-beli pokušali ubacivanjima sa strane, dobro se brane Ivanjičani. Očekivano terenska inicijativa gostiju. Evo sada i prvog šuta. Zapretio je Valeri Božinov sa 20 metara, iznad prečke.

POČELA JE UTAKMICA U IVANJICI!

-----------------------------------------------------------

SUPERLIGA SRBIJE, ČETVRTO KOLO

JAVOR - PARTIZAN 0:2 (0:1)
/Radović 13, Mihajlović 71pen/

Ivanjica
Stadion kraj Moravice
Gledalaca: 2.000
Sudija: Aleksandar Vasić (Novi Žednik)
Žuti karton: Everton (Partizan)

Javor (4-3-3): Đogatović - Terzić, Milović, Karšik, Amanović - Jovanović (od 46. Milisavljević), Tomanović, Đokić (od 80’ Stojaković) - Gafurov, Bjedov, Dimitrić (od 60. Spremo). Trener: Miloš Veselinović.

Partizan (4-1-3-2): Šaranov – Vulićević, Milenković, Balažic, Miletić – Everton – Radović (od 88’ Stevanović), Ilić, Mihajlović – Božinov (od 58. Brašanac), Đurđić (od 85’ Vlahović). Trener: Marko Nikolić.

------------------------------------------------------------------

Javor bez poraza. Partizan bez pobede. Nečija serija mogla bi da se završi večeras u Ivanjici, gde crno-beli gostuju u uvodnom meču četvrtog kola Superlige Srbije.

Trener Parnog valjka Marko Nikolić napravio je nekoliko izmena u odnosu na duel sa Vojvodinom. Nikola Milenković menja povređenog Sedrika Goguu na mestu štopera, Nemanja Miletić debitovaće na poziciji levog beka umesto Miroslava Bogosavca, u veznom redu kapiten Saša Ilić će biti starter umesto Darka Brašanca, dok je novi šef struke ostao veran formaicji sa dva napadača, ovoga puta uparivši Valerija Božinova i Nikolu Đurđića.

Božinov protiv ĐokićaZanimljivo, trener Javora Miloš Veselinović, odlučio je da počne vrlo ofanzivno, pa je sastavio tim u formaciji sa tri isturena igrača: Gafurov, Bjedov, Dimitrić.

Uprkos činjenici da nemaju trijumf od početka sezone, crno-beli su favoriti. Kvota na dvojku u Kladionici MOZZART je 1,65 u osnovnoj ponudi, kec je 5,20, a iks 3,50. Sve kvote za taj meč pogledajte OVDE, a kako se duel nalazi u grupi 4+1 Trostrukog superpara možete ga odigrati i po većim kvotama. U tom slučaju kec je 5,50, iks 3,70, a dvojka 1,75.

(FOTO: Star sport)


tagovi

uzivo prenosiSuperligaSrbijaSaša Ilićprenos uživoFK PartizanMiloš VeselinovićMarko NikolićJavor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara