""
""

UŽIVO: Srbija - Finska

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.08.17. | 16:55

Ostanite uz MOZZART Sport i ispratite tekstualni prenos iz Poljske

- U toku je intoniranje nacionalnih himni...

Izabrane vesti

Na redu je - Finska! Uprkos tome što je odbojkaška reprezentacija Srbije jedina u Grupi A ostvarila dve pobede, prva pozicija i direktan plasman u četvrtfinale nije obezbeđen. Za tako nešto, izabranici Nikole Grbića moraće danas od 17 časova da savladaju redovnu mušteriju iz zemlje hiljadu jezera.

Računica je prosta - naši momci bi neuspehom omogućili Poljskoj da maksimalnom pobedom nad Estonijom dođu do prvog mesta. Zbog toga će Uroš Kovačević i drugovi morati maksimalno koncentrisano da pristupe duelu sa Finskom koju su na tri minula susreta savladali maksimalnim rezultatom.

SRBIJA DOBIJA 3:0 - KVOTA 1,75!

Šta možemo da očekujemo od Finske? Taktički sličnu odbojku onoj koju igra Estonija, defanzivno organizovanu, ali napadački više nego diskutabilnu. 

Da se radi o selekciji približnog kvaliteta Estoncima svedoči i rezultat u međusobnom duelu iz prve runde, odnosno pobeda od 3:2. Ali ako uzmemo u obzir činjenicu da smo se mučili sa Estoncima nakon ubedljivog i neočekivanog trijumfa nad Poljskom, oprez je ključna reč pred (za sada) najvažniji meč na turniru.

(FOTO: MN Press)


tagovi

ep u odbojciEvropaFinskaMuška odbojkaška reprezentacija SrbijeOdbojkaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara