Vaha: Eliminacija Junajteda treba da bude formalnost za PSŽ

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.12.18. | 18:23

To je najbolji tim na svetu trenutno, tvrdi trener Nanata

Pre nekoliko godina, pa tako decenijama unazad, izvući Mančester Junajted značilo je sve samo ne dobar žreb. U današnje vreme situacija je nešto drugačija. Pari Sen Žermen proglašen je apsolutnim favoritom u predstojećem dvomeču osmine finala Lige šampiona, što ne menja ni činjenica da su Đavoli danas otpustili Žozea Murinja

Prvi čovek pariskog kluba Naser Al Kelaifi, međutim, kurtoazno govori o timu koji posrće već nekoliko sezona...
"Mi Mančester poštujemo mnogo. To je veliki klub. Naši navijači imaće priliku da uživaju u dve sjajne predstave. Bićemo spremni. Da li smo dobro prošli na žrebu? To ćemo znati posle revanša. U svakom slučaju ovo je veoma dobar protivnik za nas. Poštujemo ih, svi moraju da poštuju takav klub. Biće spektakl".  

Izabrane vesti

Za razliku od Al Kelaifija legenda francuskog i jugoslovenskog fudbala, sada trener Nanata - Vahid Halihodžić, nema ni najmanju dilemu ko će dalje:
"Posle onoga što su pokazali protiv Liverpula i Crvene zvezde, mislim da su najbolji tim na svetu. Tu dileme nema. Ne vidim da je bilo ko trenutno na njihovom nivou. Imaju da čudovišta od igrača, to su Nejmar i Mbape. Niko nema takva dva igrača... PSŽ je za mene prvi favorit za titulu prvaka Evrope. U tom slučaju eliminacija Mančestera trebalo bi da bude samo formalnost". smatra Halihodžić. 


tagovi

Vahid HalihodžićKilijan EmbapeNejmarLiga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara