Vahid Halilhodžić
Vahid Halilhodžić

Vahin prst u oko Tuhelu: Revanš s Junajtedom? Pogrešno, amaterski, nedostojno velikog kluba...

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.04.19. | 21:54

Bosanski trener kritikovao poteze Nemca i eliminaciju Svetaca iz Lige šampiona

Pari Sen Žermen i Nant u sredu uveče igraju u Kupu Francuske na Parku prinčeva, a posebno će zanimljiv biti susret Tomasa Tuhela i Vahida Halilhodžića.

Iako je običaj da se treneri rukuju pre i posle utakmice videćemo hoće li to biti slučaj ovoga puta pošto je trener Kanarinaca u najavi utakmice spomenuo i poraz Svetaca od Manečster Junajteda u revanšu Lige šampiona prošlog meseca baš u Parizu.
"Znate šta, PSŽ ima najbolji tim u Evropi i očekivao sam da će doći bar do finala. Zaista, video sam ih u finalu ove godine i nije mi jasno šta se to desilo u revanšu sa Englezima", rekao je Halilhodžić u intervjuu za Parizijen.

Izabrane vesti

U stvari, bosanski trener ima svoje mišljenje, a ono se sigurno neće dopasti Nemcu.
"Ima tu nešto neobjašnjivo, u tom porazu, a to je ponašanje tima uoči utakmice. Posebno mi se ne sviđa način na koji je javnost prihvatila činjenicu da su igrači dolazili sami na stadion dva sata pre utakmice. Sama priprema utakmice sa Mančester Junajtedom je bila pogrešna, rekao bih nedostojna velikog kluba. To je amaterski, neobjašnjivo (tri puta je ponovio tu reč). PSŽ je valjda naučio lekciju, važnu lekciju, ponašali su se kao klinci i tako su i prošli", zaključio je Halilhodžić.

Foto: Reuters


tagovi

Vahid HalilhodžićTomas Tuhel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara