""
""

Van Gal korak bliže Depaju, PSV bi Januzaja kao kusur

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.05.15. | 21:45

Sve je izglednije da će Holanđanin iz Ajndhovena preseliti na Old Traford, a u suprotnom pravcu bi trebalo da krene Belgijanac

U trci za dovođenje Memfisa Depaja se Mančester Junajted sve više izdvaja kao favorit. Želja Luja van Gala da angažuje nekadašnjeg pulena iz reprezentacije se bliži realizaciji iako PSŽ i Liverpul i dalje pokušavaju da ugrabe najboljeg igrača holandskog šampionata.

Izabrane vesti

Potvrda priče danas stiže i iz Mančestera gde lokalni mediji pozivajući se na izvore iz kluba tvrde da su počeli pregovori Crvenih đavola i šampiona Holandije. Iako je PSŽ spreman da ponudi bogatiji ugovor Depaju, on ima želju da nastavi karijeru na Ostrvu i da opet sarađuje sa Van Galom.

Pored novca, PSV bi za prelezak Depaja na Teatar snova mogao da dobije i kusur u vidu Adnana Januzaja. Eventualni dolazak Depaja je direktan udar na poziciju Belgijanca koji se nije proslavio u ovoj sezoni. PSV želi da ponudi utoište i minutažu Januzaju, a to je potvrdio i direktor Filipsovaca, Marsel Brands.
„Ako Januzaj želi da se priključi nama i igra Ligu šampiona, rado bismo ga doveli na pozajmicu, a onda bi razgovorali o otkupu ugovora“,
rekao je Brands.

(FOTO: Action images)


tagovi

PSV AjndhovenPremijer ligaprelazni rok 2015Memfis DepajHolandijaEvropaEredivizijaEngleskaAdnan Januzaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara