"Posle Mojesa, Januzaj je i Van Galov miljenik"
"Posle Mojesa, Januzaj je i Van Galov miljenik"

Van Gal pecnuo pojačanje od 75.000.000 evra: Kakav Di Marija, bolje smo igrali sa Januzajem!

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.03.15. | 08:31

Holanđanin prezadovoljan igrom belgijskog reprezentativca

Posle Mojesa, Januzaj je i Van Galov miljenik

Mučili su se fudbaleri Mančester junajteda da probiju bedem Sanderlenda u subotu popodne, ali gotovo svi njihovi napori odbijali su se o stene. I tako je bilo sve do momenta kada je Luj van Gal odlučio da preskupo plaćenog Anhela Di Mariju na poluvremenu pošalje na klupu, a u igru uvede Adnana Januzaja, njegovog novog miljenika. 

Izabrane vesti

Argentincu plaćenom čak 75.000.000 evra se ovaj potez verovatno nije dopao, ali Junajted je po ulasku mladog belgijskog reprezentativca napadao još zrelije. I na kraju pronašao put do mreže gostiju. Van Gal je posle utakmice bio oduševljen načinom na koji je Januzaj igrao i javno priznao da su Đavoli delovali bolje kad je napravljena pomenuta izmena.
"Hteo sam da pobedimo. Analizirao sam i posmatrao šta se dešavalo u prvom poluvremenu. I ono što sam mogao da vidim jeste da smo igrali mnogo bolje u drugom poluvremenu, kad je na terenu bio Januzaj, nego dok je igrao Di Marija. Zato i ne mogu da kažem da sam naprvio lošu odluku kad sam na pauzi izvršio izmenu. Drago mi je što je Adnan bio asistent, to želim da vidim kod svakog igrača", rekao je Van Gal

Koliko li sada Di Marija žali što letos nije otišao u Pari Sen Žermen...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaLuj van GalEvropaEngleskaAnhel Di MarijaAdnan Januzaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara