"Luka Milunović"
"Luka Milunović"

Vardarov plan za povratak na staze uspeha: Bogati ruski biznismen hoće da dovede Milunovića i Mrđu u Skoplje

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.06.14. | 22:24

Da li će Zvezdini napadači nastaviti karijeru u Makedoniji?

Luka MilunovićNeće ostati u Crvenoj zvezdi, neće preći u lisabonski Sporting, možda hoće u – Varadar. Moglo da se desi da Luka Milunović nastavi karijeru u Makedoniji, pošto je najtrofejniji tamošnji klub pokazao interes da ga angažuje.

Milunović je označen kao jedan od prioriteta na listi letnjih pojačanja, a uklapa se u projekat pravljenja novog Vardara, pod rukovodstvom Sergeja Samonenka, od zimus vlasnika višestrukog prvaka Makedonije. Bogati Rus se obavezao da će svake godine ulagati po milion i po evra u cilju formiranja respektabilne ekipe i deo tog novca mogao bi da bude usmren upravo na dovođenje napadača sa Marakane.

Izabrane vesti

Pitanje je da li bi Luka Milunović prihvatio da karijeru nastavi u Makedoniji, ali ako se ima u vidu da je Samonenko istovremeno vlasnik muške i ženske rukometne selekcije Vardara i da mu novac nije problem, postoji mogućnost da dovoljno dobra urodi plodom i da se nekadašnji špic OFK Beograda i Zulte Varegema preseli u Skoplje.

Milunović se krajem minule sezone našao u nemilosti rukovodstva Crvene zvezde, zbog toga što nije želeo da potpiše papir kojim bi se obavezao da neće tužiti klub, pa je odstranjen iz ekipe. Podsetimo, potpredsednik crveno-belih Slaviša Kokeza tvrdio je da je mladi fudbaler zahtevao veću minutažu, ali je to napadač demantovao.

Ono što je izvesno jeste da se posle kazne UEFA mnogim igračima ne ostaje na Marakani, pa bi i činjenica da ove sezone za Zvezdu nema evropskih mečeva mogla da ubrza odluku o odlasku Milunovića. Možda baš u Vardar.

Istovremenom, šuška se da u Skoplju žele još jednog fudbalera Crvene zvezde. I to – najboljeg strelaca Superlige, Dragana Mrđu, koji je tokom utorka rekao da je odustao od tužbe protiv crveno-belih. Samo, da li je baš realno da karijeru nastavi u Skoplju?

(FOTO: MN Press)


tagovi

VerderSuperligaDragan MrđaFK Crvena zvezdaSrbijaLuka Milunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara