""
""

Vasko da Gama i Eto - posrednik je Deko

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.01.18. | 13:58

Već obavljen i prvi sastanak i razgovor

Brazilska javnost gori, piše se o mogućem dolasku Samjuela Etoa u Vasko da Gamu kako bi pomogao klubu u Kupu Libertadores!

Ovaj čuveni fudbaler koji je najbolje fudbalske dane imao u Barseloni na meti je Žulija Branta, kandidata za predsednika Vaska.

Izabrane vesti

Kako javlja novinar O Globa Anselmo Gois, Brant je već imao razgovor sa Etoom, a na ručku u Parizu gde je prisustvovao i bivši fudbaler Barselone Brazilac Deko kao neka vrsta posrednika.

Kamerunac je trenutno u Antaliji, klubu koji se finansijski raspada i koji su već do sada napustili Žeremi Menez koji je otišao u Meksiko u ekipu Amerike, dok bi Samir Nasri trebalo da ode u Tigres, takođe u Meksiku.

E sada, zanimljivo je i da je levi bek Ramon Mota već prešao u Vasko da Gamu kao slobodan igrač, tako da su kontakti između Antalije i Vaska već uspostavljeni.

Za sada se ne znaju detalji razgovora, ali je Brant zadovoljan samom činjenicom što je Eto došao na razgovor sa njim da čuje šta ovaj ima da ponudi.

Eto je ove polusezone postigao šest golova na 15 utakmica, dok je prošle sezone na 30 mečeva dao 18 golova. Dakle, iako ima 36 godina, može i te kako fudbalski da pomogne, ne samo svojim prisustvom.

Antalija je na dva boda od zone ispadanja u Turskoj, a prelaskom u Vasko Eto bi dobio priliku da igra za jedan od klubova u Brazilu sa tradicijom od 119 godina, za koji je recimo igrao čuveni Romario.

Eto je u karijeri osvojio tri Lige šampiona, dve sa Barselonom i jednu sa Interom.

(FOTO: Action images)


tagovi

BrazilInterJužna Amerikameđunarodni fudbalSamjuel Eto

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara