""
""

Vazura: Đurić je kriminalizovao Partizan!

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.05.16. | 18:48

"Jasno nam je ko hoće da preuzme Partizan. To je danas jasno i celoj Srbiji", istakao je generalni direktor kluba

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura danas je imao oštar verbalni sukob sa bivšim predsednikom crno-belih Draganom Đurićem na prekinutoj skupštni, a posle sednice rekao je da ne može da poštuje nekadašnjeg prvog čoveka.
“Nemam nikakvo poštovanje prema njemu. On je klubu ostavio dug od 800.000 evra, neisplacene plate zaposlenima i fudbalerima. Radi se o čoveku koji je kriminalizovao Partizan. Videli ste na jednoj strani, Bjekovića, Đurića, državnog sekretara ministarstva spoljnih poslova koji se grčevito bore za prekidanje skupštine jer nisu imali dovoljan broj delegata“, rekao je Vazura novinarima posle skupštine u Zemunelu. 

Izabrane vesti

VAZURA URLAO: ĐURIĆ PSUJE, HOĆU DA GA IZBACITE SA SKUPŠTINE!

Vazura je naveo i kako se nada da će među opozicionarima u klubu koji su okupljeni oko Nenada Bjekovića prevladati razum.
“Mi smo se ponašali u skladu sa statutom, jasno nam je ko hoće da preuzme Partizan. To je danas jasno celoj Srbiji. Nastavićemo da se borimo. Bjeković ništa nije dobacivao, to su radili drugi ljudi. Trebalo bi videti ko su oni. Nadam se da će Bjeković i normalni ljudi sa te strane videti o čemu se radi“, dodao je Vazura

(FOTO: Starsport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMiloš VazuraDragan Đurić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara