""
""

Veliki povratak Dejana Joveljića: Zvezda preokretom najavila derbi prvenstva

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.03.17. | 14:30

Crveno-beli omladinci bolji od Lokomotive – 2:1

Muka, muka, muka i na kraju – pobeda. Omladinci Crvene zvezde kao da su uzeli pelcer iz seniorskog tima i preokretom opstali u šampionskoj trci sa Brodarcem. Lokomotiva iz Makiša je bila na dobrom putu da napravi veliko iznenađenje na pomoćnom terenu Marakane, ali su golovima Romanića i Dejana Joveljića učenici Jovana Stankovića zabeležili trijumf u 19.kolu Omladinske lige Srbije – 2:1.

Malo toga je moglo da se vidi u igri Zvezdine „klase 1998“, nije to bila partija dostojna supertalentovanih klinaca, ekipe za koji mnogi smatraju da će u septembru predstavljati Srbiju u omladinskoj Ligi šampiona. Međutim, za crveno-bele duel protiv Lokomotive može da bude jako značajan. Tri boda podebljana su velikim povratkom Dejana Joveljića.

Izabrane vesti

Najtalentovaniji špic Zvezdine omladinske škole pauzirao je prethodnih šest meseci zbopg mononukleoze, odigrao je dvadesetak minuta u prvom prolećnom kolu, a sada je bio kretor vrednog trijumfa. Igrao se 85.minuta kada je Joveljić ispratio centaršut sa desne strane i u maniru rasnog napadača doneo Zvezdi pobedu.

Pre toga je izjednačio Romanić. Lokomotiva je prvi deo igre zasluženo dobila, jer je bila konkretnija, opasnija, agresivnija. Kao plod svega toga stigao je i vodeći gol. Međutim, gosti iz Makiša nisu izdražali.

Zvezda se ovim trijumfom izjednačila na tabeli sa Brodarcem koji ima meč manje... A narednog vikenda nas očekuje prava poslastica. Crveno-beli će gostovati B


tagovi

Srbijaomladinski fudbalLazar RomanićEvropaDejan Joveljić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara