Veljko Paunović uskoro slobodan trener! Menja ga Nemac...

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.09.18. | 12:43

Srpski trener napušta Čikago

Srpski stručnjak Veljko Paunović će uskoro postati slobodan trener, javljaju nemački i američki mediji. On će uskoro dobiti oktaz na klupi američkog MSL ligaša Čikaga ili će klub sačekati kraj sezone u oktobru da srpskom stručnjaku istekne ugovor i da se rastanu.

Posle vrlo dobrih rezultata prethodne sezone kada je doveo Čikago do treće pozicije na tabeli Istočne konferencije MLS lige i plej-ofa, usledila je očajna aktuelna sezona. Čikago se nalazi na poslednjem mestu u svojoj konferenciji, ima samo jedan osvojen bod na osam poslednjih mečeva i sedam kola pre kraja, sezona se može okarakterisati kao neuspešna.

Izabrane vesti

Američki mediji javljaju da je klub odlučio da se rastane sa Paunovićem i da je samo pitanje vremena kada će to biti objavljeno. Da li sada ili kada mu istekne ugovor na kraju szeone. A nemački mediji otkrivaju i ime narednog trenera Čikaga. U pitanju je nemački strateg Peter Nojrurer koji je vodio brojne nemačke klubove i ima veliko bundesligaško iskustvo sa Šalkeom, Hertom, Kelnom, Hanoverom...

Paunović je preuzeo Čikago u jesen 2015. godine i za tri godine ostavrio 29 pobeda, 34 remija i 32 poeaza u MLS ligi.

(FOTO: Action images)


tagovi

Veljko PaunovićČikago Fajer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara