""
""

Venger kvari posao VBA, Evertonu i Vest Hemu: Smoling gasi požar u odbrani

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.06.17. | 14:52

Nekom višak, nekom pojačanje

Godinama unazad u Arsenalu su se vodili krilaticom - jednom višak, drugom pojačanje -, a uprkos novoprobuđenoj želji za aktivnijom kupovinom na pijaci i keširanjem velikog novca, Arsen Venger ne može da pobegne od duhova prošlosti. 

Izabrane vesti

Dobro informisani Skaj Sport tvrdi da Arsen Venger ozbiljno razmišlja o tome da ovog leta angažuje odbačenog kapitena Mančester junajteda Krisa Smolinga

Za Smolinga je odlazak sa Old Traforda gotovo potpisan nakon dolaska Viktora Lindelefa, koji će danas obaviti medicinske preglede i parafirati višegodišnji ugovor s Junajtedom. O tome se šuškalo još pre kraja sezone, kada je počeo da pada u senku Murinjove taktike i da se više ne uklapa u zamisli portugalskog stratega, pošto će Lindelefu partner u srcu odbrane biti Erik Baji. Treća opcija bi trebalo da bude Fil Džouns, a tek onda Smoling

Potencijalni kupci pojavili su se u obliku Evertona, VBA i Vest Hema, ali je Arsenal rešen da pomrsi račune i iskešira blizu 17.000.000 evra. 

Međutim, i Smoling mora da vaga ponude, s obzirom da će naredna sezona biti uvod za Mundijal u Rusiji, zbog čega će tražiti klub koji će mu pružiti adekvatnu minutažu, ali i sportske izazove dostojne reprezentativnog poziva. 

Arsenal bi oba uslova trebalo da ispuni. Pre svega iz razloga što su Loran Košćelni i Per Mertezaker više povređeni nego na terenu, te da Gabrijel nije ispunio očekivanja, dok je samo Škodran Mustafi ostavio kakav-takav utisak. Venger će zbog toga tražiti bar dvojicu štopera koji bi ugasili veliki požar, a Smoling bi trebalo da bude jedan od njih. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vest Bromvič AlbionPremijer ligaKris SmolingEvropaEvertonEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara