Verder kupio špica za 8.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.04.19. | 16:39

Ozbiljan popust zbog teške povrede koja je iza gorostasnog golgetera...

Verder ima respektabilnu navalu sa Maksom Kruzeom, Milotom Rašicom, Martinom Harnikom, Kladijom Pizarom, ali ljudi iz kluba već su dogovorili ozbiljno pojačanje za narednu sezonu. Kako prenose nemački mediji postignut je dogovor o transferu Niklasa Filkruga, snažnog golgetera Hanovera. 

Imali smo bezbroj primera da se klubovi baš i nisu usrećili kada su kao pojačanja dovodili igrače klubova koji ispadaju iz lige, međutim u ovom slučaju situacija bi mogla da bude drugačija. Jer Filkrug ne igra zbog povrede još od decembra i Hanover se u dobroj meri i zbog toga nalazi na poslednjem mestu u Bundesligi. Gorostasni napadač odigrao je svega tri meča ove sezone i postiugao dva pogotka. Prošle sezone bio je prvi strelac tima sa 14 golova...

Izabrane vesti

Niklas Filkrug danas bi trebalo da prođe medicinske preglede i stavi paraf na ugovor sa timom iz Bremena. Navodi se da će Hanover inkasirati oko 8.000.000 evra, mada je izlazna klauzula iznosila 12.000.000. Zbog povrede i duge pauze Verder je dobio ozbiljan popust. 

Filkrug je prošao omladinsku školu Verdera, ali nije dobio ozbiljnu šansu u prvom timu, zbog čega je put do velike scene tražio igrajući za Nirnberg i Hanover. Očito je došlo vreme da se vrati u matični klub i pokaže koliko vredi.

Foto: Reuters


tagovi

Niklas FilkrugLetnji prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara