""
""

Vermezović potpisuje do juna 2019. godine

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.12.17. | 13:28

Poznat i prvi saradnik novog trenera Budućnosti

Konačno - Vladimir Vermezović.

Pominjali su se mnogi, „izvrtelo“ se bar deset imena, a na kraju je izbor pao na nekadašnjeg kapitena i šefa stručnog štaba Partizana, koji će u smiraj 2017. postati novi trener Budućnosti.

Izabrane vesti

Vermezović je dogovorio saradnju sa Podgoričanima i kako su nam prenele kolege iz Dnevnih novina u četvrtak će u glavnom gradu Crne Gore biti zvanično promovisan u naslednika Dragana Kažića, smenjenog u novembru, posle čega su tim, u završna tri kola, vodili Božo VukovićDejan Jelenić. Srpski stručnjak će potpisati jednoipogodišnji ugovor i pred njega će biti stavljen zadatak da stabilizuje ekipu koja na kraju prvog dela prvenstva zaostaje čak 13 bodova za liderom, Sutjeskom.

Vladimir Vermezović će oformiti i stručni štab po svojim željama, a kako se može čuti, s njim u Budućnost dolazi i njegov dugogodišnji saradnik, trener golmana Darko Belojević.

Podsetimo, Vermezović je u trenerskoj karijeri dvaput vodio Partizan, a radio je još u Spartaku iz Trnave, te južnoafričkim klubovima Kajzer Čifsima i Orlando Pajtersima. Ovo mu je prvi posao posle tri godine čekanja.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Budućnost PodgoricaCrna Gorameđunarodni fudbalVladimir Vermezović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara