Vermezoviću?!

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.05.18. | 19:59

Budućnost ispala i iz Kupa

Čini se da su dani Vladimira Vermezovića na klupi podgoričke Budućnosti odbrojani. Kap koja će preliti čašu je verovatno današnja eliminacija iz polufinala nacionalnog kupa od gradskog rivala Mladosti. Podsetimo da je Budućnost u prvenstvu izgubila titulu sa 20 i kusur bodova zostatka u odnosu na Sutjesku. Od januarskog dolaska Vermezovića na klupu, pobedila je tek u dve od prvenstvenih 13 utakmica, nijednu na svom terenu što se ne pamti u Podgorici i potpuno je razočarala navijače.

U polufinalnom revanšu na svom terenu, Mladost je danas poražena 1:2, ali je zahvaljujući identičnoj pobedi iz prvog meča, uspela na penal-ruletu da eliminiše Budućnost - 6:5.

Izabrane vesti

Mladost je sjajno otvorila i današnji revanš kada je Marko Ćetković pogodio sa bele tačke. Prethodno je golman Mijatović napravio faul nad Adrovićem. Ali, vođstvo Mladosti je trajalo samo četiri minuta pošto je Sekulić preciznim udarcem sa 16 metara izjedančio rezultat.

U drugom poluvremenu ređale su se prilike za obe ekipe, ali mreže su mirovale sve do 80. minuta kada se Nikač najbolje snašao u šesnaestercu i pogodio za 2:1.

Nakon 90 minuta, uslijedilo je izvođene jedanaesteraca. Adžić je otvorio seriju promašajem za Budućnost, ali se revanširao Nikolić iz Mladosti. Tragičar meča je bio Blažo Igumanović koji je bio neprecizan je u poslednjoj seriji.

Mladost će u finale gde ih očekuje senzacija takmičenja - Igalo. Drugoligaš je danas odirgao 1:1 u Radanovičima protiv Grblja i prošao u finale posle 0:0 na svom terenu zahvaljujući golu u gsotima.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vladimir VermezovićBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara