"Miloš Vesić"
"Miloš Vesić"

Vesić tri godine u Košicama, crveno-beli žele Vošinog Babića

Vreme čitanja: 1min | sub. 31.05.14. | 10:10

Ali, male su šanse da mladi štoper novosadskog kluba i završi u Ljutice Bogdana

Miloš VesićRemont Crvene zvezde počeo je odlascima, a nogu je povukao Miloš Vesić, koji je, kada je postalo jasno da će mesto među stativama naredne sezone pripasti mlađanom Predragu Rajkoviću, rešio da se rastane sa beogradskim klubom. Njegova nova destinacija, piše dnevni list Sport, biće slovačke Košice, a ugovor bi trebalo da bude potpisan na period od tri godine.
"Proveo sam tri godine u Zvezdi, nisam mnogo branio, spletom okolnosti, ali sam ovu knjigu zavorio. Radio sam naporno i napredovao od dolaska iz Novog Sada, a posle osvojene titule odlazim pošto sam u godinama u kojima treba da sam na terenu, a ne na klupi", kaže Vesić za Sport.

Zvezda od odlaska Vesića neće ništa zaraditi, pošto 25-godišnjem golmanu ugovor ističe 1. jula. Međutim, u Ljutice Bogdana nisu toliko zabrinuti zbog mesta na gol liniji pošto je Rajković projektovan za dugogodišnjeg čuvara mreže.

Izabrane vesti

Mnogo veća briga je poslednja linija pošto je Jovanu Krneti istekao ugovor, očekuje se i odlazak Dejana Kelhara zbog čega se crveno-beli već raspituju za Bogdana Planića iz OFK Beograda. Prema informacija Sportskog žurnala i za vunderkinda iz Vojvodine Srđana Babića. Međutim, šanse da se taj transfer i ostvari u domenu su teorije, pošto su u Novom Sadu svesni da je 18-godišnji štoper potencijalna "zlatna koka". 

(FOTO: Action Images)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrđan BabićSrbijaMiloš VesićKošiceFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara