""
""

Vešović osuo paljbu po Dinamu i sudijama: Ako je nekome u interesu da budu prvi, mi ćemo igrati ligu za sebe

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.12.16. | 13:35

„Ova ekipa će biti na kraju prva, kao što je i sad jesenji prvak“, uverava prvotimac Rijeke

Nova moda u hrvatskom fudbalu. Dinamo nije prvi. Rijeka je idera prvenstva. Štaviše, tim sa Kantride je i jesenji prvak, jer je posle dva kruga prvenstva usamljen na čelu tabele, sa šest bodova više od aktuelnog prvaka.

Tim slovenačkog stručnjaka Matjaža Keka odoleo je juče na Maksimiru u derbiju sa Modrima (1:1), a posle meča su u taboru gostiju bili nezadovoljni pojedinim odlukama sudije Anta Vučemilovića. Utisak je da je najgnevniji bio Marko Vešović, nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, za koga hrvatske kolege uveravaju da se nekulturno ponašao po izlasku iz svlačionice.
Napišite da je Rijeka prva, j…m vam sve da vam j…m“, prenose Sportske ingo navodne Vešovićeve reči u miks zoni Maksimira, gde je u 67. minutu isključen Aleksander Gorgon.

Izabrane vesti

Malo kasnije, kad su se TV kamere uključile, crnogorski internacionalac je u zvaničnoj verziji bio malo blaži. Opet, ljut.
Šta da kažem? Videli ste sve. Ovo je već postalo smešno. Biću direktan, zato što ne znam kuda to vodi. Ako je nekome u interesu da jedna ekipa bude prvak unapred, a mi ostali igramo zasebnu ligu, onda neka bude tako“, rekao je Vešović.

Rijeka je posle 18. kola prva na tabeli i jedina neporažena ekipa u ligi.
Mi smo zadovoljni bodom, u odnosu na okolnosti pod kojima smo ga osvojili. Da smo bili kompletni i da smo imali što su imali drugi - neću da kažem šta (pretpostavićemo, blagonaklono suđenje, op. au) - mi nemamo konkurenicju u ovoj ligi“.

Novinari su konstatovali da je Marko Vešović posebno inspirisan kad igra protiv Hajduka i Dinama. Uostalom, Zagrepčanima je sredinom septembra dao dva gola u pobedi 5:2.
To su derbi utakmice, to je motiv, želja. Mi smo pokazali da smo jači od svega što se dešava oko nas. Ova ekipa će biti na kraju prva, kao što je i sad jesenji prvak. Imamo najveći kvalitet. Najbolji smo. To smo dokazali. Bez poraza smo. Znam da je svima u interesu da nam skinu skalp. To nije lako nikome, ali na fer-plej način, a ne ovim stvarima koje smo videli danas i koje je videla cela Hrvatska“, zaključio je Marko Vešović.


tagovi

Dinamo ZagrebEvropaHrvatskaMarko Vešovićmeđunarodni fudbalRijeka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara