""
""

Vest Hem doveo Fegulija!

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.06.16. | 14:41

Treće pojačanje Čekićara

Sve je gotovo, Vest Hem je dobio i treće pojačanje. Kao što je i najavljivano prethodnih dana, novi član kluba iz istočnog Londona je Sofijan Feguli.

Izabrane vesti

Alžirac dolazi kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Valensijom i nije želeo da ga produži. Nekoliko meseci je Feguli bio jedan od najtraženijih slobodnih agenata na tržištu i imao je brojne ponude. Zvali su ga iz Italije, Francuske, Turske... Ali se na kraju odlučio za Veste Hem.

Transfer je potvrđen od strane Džeka Slavena, sina Dejvida Salivena koji je suvlasnik kluba. Saliven junior je na Tviteru radosno objavio da je Feguli potpisao ugovor na tri godine sa Vest Hemom. Pre Fegulija, Vest Hem je iz Valensije doveo mladog Španca Tonija Martineza (takođe iz Valensije) i Havarda Nortvajta kao slobodnog igrača posle isteka ugovora sa Borusijom Menhengladbah.

Međutim, ovo je tek poečtak pošto se tek očekuju dolasci velikih pojačanja. Pre svih, nekog golgetera vrhunske klase, a najbliži prelasku u Vest Hem je Aleksandr Lakazet za kojeg su Lionu ponudili 40.000.000 evra.

(FOTO: Action images)


tagovi

ValensijaŠpanijaSofijan FeguliPrimeraPremijer ligaletnji prelazni rok 2016EvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara