Vijaređo kup: Partizan pobedio, Vještica dva komada (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.03.18. | 22:27

Sjajan start crno-belih na prestižnom turniru

Uspešan start Partizana na jubilarnom 70. izdanju čuvenog Vijaređo kupa, namenjenog igračima rođenih posle 1999. godine. Omladinska ekipa crno-belih je na početku takmičenja u okviru Grupe 4 savladala Sampdoriju - 2:1.

U centralnu figuru meča izrastao je Nemanja Vještica, iz „klase 2000“, koji je sjanim golovima režirao preokret i doneo crno-belima važna tri boda i mogućnost da se bore za plasman u narednu fazu. Vještica je u 54. minutu iskoristio centaršut s desnog boka i posle nespretne reakcije italijanskog tima ugurao loptu u mrežu, da bi u 81. ispoljio veštinu posle kornera s leve strane i u skoku matirao golmana Hutvagnera.

Izabrane vesti

Samp je poveo pogotkom Kapeletija iz slobodnog udarca u 50. minutu.

Ekipa trenera Žarka Lazetića igrača je u formaciji 4-3-3: Vukanić - Vujić, Vještica, Šehović, Antonijević - Milosavljević, Pantanazis, Nikolić (od 85. Vujanić) - Jankovic (od 76. Zuvić), Nović (od 91. Ilič), Kokir.

Naredni meč na Vijaređo kupu Parni valjak igra protiv Specije, koja je danas izgubila od Venecije (1:2).

Inače, Partizan je 1951. osvojio ovaj prestižni turnir (još dvaput igrao u finalu), a najuspešniji klubovi u sedam decenija drugoj istoriji su Milan i Juventus sa devet pehara.

FOTO: FK Partizan


tagovi

VijaređoŽarko Lazetić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara